Doping

Kristjan Port dopingust rahvaspordis: tulemused paranevad - aga mille arvelt? (7)

LISA KOMMENTAAR

zeus15. august 2015, 08:48
Kus on Kiku B-proov.Miks salastatakse tema dopingu kasutamist.Medalid tuleb sel Kikul tagasi anda.
Nii on14. august 2015, 22:09
Olnud aastaid kõrvaltvaatajaks rattavõistlustele, samas olnud seoses tööga pidanud kokku puutuma narkojoobes isikutega, võib väita, et ka üsna tavalistel võistlustel, nt Rakke Rattamaraton on osad "rahvasportlased" amfetamiini tarvitamise tunnustega või sarnaste ergutite mõju all. Sealt ka tulemused. Enna Tartu suusamaratoni võib näha meie suusaradadel tegelasi, kes arendavad üliinimlikke temposid, kuid samas nagu nupust välja lülitades kokku kukuvad, samas tõusevad mõne aja pärast ja sama hullunult edasi kihutavad. Järeldus: nad teavad, et tegemist pole terviserikkega, tegemist on pisukese üle võimete tegutsemisega ja seda saab vaid amfetamiinilaadse aine kasutamisega.
Rahvasportlane14. august 2015, 19:19
Prohvide puhul on dopinguproovid põhjendatud - suured raha mängus, au ja kuulsus lisaks. Kuid tavainimesi kontrollida on totrus - no tegi sobi ja mis siis,.. Seda tehakse elus muidu ka...
Tõnn14. august 2015, 19:06
Ken Taur.Usun et mitmetel hakkas põhjendatud hirm-aga see on hea.
Ken Taur14. august 2015, 15:16
...Kohal on aga ka dopingukütid ning Pordi hinnagul võib neil "saaki" olla ennekõike kolmest osalejate grupist...
Mis õigusega meie "dopingukütid" (milline nõme termin!) rahvasportlastelt proove võtavad? Millise õigusliku akti alusel?
Kui minu juurde tuleb keegi käsuga purki pissida, saadaksin ta pikalt.
Hirm14. august 2015, 17:42
Kas kardad vahele jääda ja avalikult häbimärgistatud saada? Kui sööd, siis ära salga.
ema-anna-padruneid21. august 2015, 20:28
Miks peaks oma tervise hoidmine ning traumakahjustuste vältimine või leevendamine nn dopinguvahenditega olema kellelegi häbiasi?
Antidoping propageerib lihtsalt oma äri, ei tasu nende reklaamjuttu jumalasõnaks hakata pidama nagu mõned ullikesed seda juba teevad.