Eva Carneiro ja Jon Fearn Eden Hazardi tohterdamasFoto: IAN KINGTON
Jalgpall
14. august 2015, 16:39

Mourinho poolt "hooratütreks" ristitud naisarst võib tulevikus Chelsea pingile naasta

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho andis tänasel pressikonverentsil mõista, et kuigi meeskonna meditsiinipersonali liikmed Eva Carneiro ja Jon Fearn jäävad eemale Londoni klubi järgmisest matšist Manchester Cityga, võivad nad tulevikus taas väljaku kõrvale naasta.

Mourinho läks arust ära, kui Carneiro ja Fearn tõttasid mängus Swanseaga tohterdama murul lebavat Eden Hazardi. Et Chelsea oli platsil arvulises vähemuses, tähendas see seda, et mõnda aega pidi Chelsea hakkama saama üheksa mängijaga, sest reeglite järgi peab mängija, kes saab arstiabi, väljakult lahkuma. Episoodis Carneirot selgelt "Hooratütreks" (portugali keeles "‘Filha da Puta’") vandunud Mourinho oli nimelt veendunud, et selles olukorras pidanuks arstid mängu paremini lugema ning jääma väljaku kõrvale. Karistuseks eemaldati Carneiro ja Fearn esindusmeeskonna juurest.

Mourinho vihapurse on tekitanud jalgpalliringkondades palju pahameelt ning täna otsustas portugallane olukorda pisut selgitada.

"Kõigepealt tahan öelda, et mu on fantastiline meditsiinipersonal, mida juhib doktor Paco Biosca. Mul on nendega head suhted ning nemad on mulle öelnud, et neid pole varem kunagi nii palju kiidetud, kui olen seda viimasel kahel aastal teinud mina."

"Doktor Jon Fearn ja doktor Eva Carneiro pole pühapäeval pingil, kuid see ei tähenda, et nii jääb kogu järgnevaks hooajaks."