Ardo KreekFoto: Laura Oks
Võrkpall
14. august 2015, 20:39

Ardo Kreek: ei ole me nii kõvad mehed midagi, kui vahepeal tundus

Eesti võrkpallikoondisele tänases Euroopa liiga pronksikohtumises Poolaga 11 punkti toonud ja sinisärkide parimana +7 resultatiivsusnäitajaga lõpetanud Ardo Kreek oli pärast 0:3 kaotust mõistagi pettunud. Ajakirjanike ees ta ropendama ei tahtnud hakata: „Aga paar head rida tuleks praegu suust välja küll!"

Eesti koondis võitis alagrupiturniiril kümnest mängust kümme, nelja parima seas ei ei saadud kätte ühte geimigi. "Tuleb välja, et pole me nii kõvad mehed midagi kui vahapeal tundus," ütles Kreek, et loodetavasti olid kaotused EM-finaalturniiriks valmistuva koondise jaoks heaks õppetunniks.

Mis siis juhtus, et nii Makedooniale kui Poolale 0:3 kaotati? "Kui siia kohale jõudsime olid kõik mehed tahtmist täis, aga neljapäeva õhtuks olid mahlad välja jooksnud," kehitas temporündaja õlgu.

Üks suur murelaps oli eestlastel serv – pidevad eksimused ei lubanud koondisel ühtegi pikemat punktikogumisseeriat algatada. "Kui saime üks-kaks servi järjest üle, suutsime kohe seeria veaga lõpetada. Vahel tuleks pallid lihtsalt üle võrgu panna, et tekiks kasvõi blokist võimalus," rääkis Kreek.