Henrikh Mkhitarjan (vasakul) ja Pierre-Emerick Aubameyang olid täna koos Marco Reusiga Dortmundi vedajataeks.Foto: FABRIZIO BENSCH
Jalgpall
15. august 2015, 21:59

VIDEO | Vana hea Dortmund on tagasi? Borussia hävitas Bundesliga läinud hooaja kolmanda 4:0!

Eelmisel hooajal jalgpalli Saksamaa kõrgliiga seitsmendana lõpetanud Dortmundi Borussia jäi kahe hooaja vahel ilma peatreener Jürgen Kloppist, kuid tundub, et ikoonilise sakslase kaotus pole meeskonda kuristikku viinud.

Dortmund oli eelmisel hooajal selgelt raskustes, mistõttu ei suudetud väljakul oma suurt potentsiaali välja mängida. Uueks peatreeneriks pagatud Thomas Tuchel on aga esimese vooru põhjal meeskonna mänguamootori taas nurruma löönud.

Tucheli hoolealused kohtusid 2015/16 Bundesliga hooaja avavoorus kodus Mönchengladbachi Borussiaga, mis oli läinud hooajal kolmas. Täna näitas Dortmund nimekaimule koha kätte.

Juba esimese poolajaga oli seis 3:0, kui täpsed olid Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang ja Henrikh Mkhitarjan. Teisel poolajal vormistas lõppskoori just viimane, kes eelmisel hooajal valju kriitikat kuulis. 4:0 võiduga tõusis Dortmund tabelis teiseks, eespool on vaid Müncheni Bayern, kes alistas 5:0 Hamburgi.

Dortmund - Mönchengladbachi kohtumise tipphetked:


All Goals and Highlights HD - Borussia Dortmund... by soccerhub365