U16 korvpallikoondisFoto: MATI HIIS
Spordiblogi
17. august 2015, 12:32

Nädala pluss, miinus ja ennustus | Kahte sorti korvpallurid, võrkpallurid ja Ott Tänak (3)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis, jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse abil. Meie 17. augusti valik:

Läinud nädala miinus | Rännak EMile näib Kolgata teena, sest ükski pallimängusõber poleks uskunud, et nädala lõpp toob meile võõrsilt võikaid kaotusi. 16 järjestikust võitu tunnistanud võrkpallimeeskond  kaotas Poolas Euroopa liiga nelja parima seas mõlemad kohtumised ning korvpallimeeskond allus masendavalt nii Gruusiale kui Itaaliale. Viimases mängus võeti end aga kokku ning lohutuseks alistati ühe punktiga EMi alagrupivastane Läti. Äkki oli see hetkeline mõõn ning mõlemad meeskonnad on sügiskuudel EMil juba märksa kõvemas hoos?

Läinud nädala pluss | Pole halba ilma heata ning kui vanad taset ei näita, teevad seda noored. Kuni 16aastaste noormeeste korvpallimeeskond jõudis EMi B-divisjonis finaali ning kerkis järgmiseks aastaks taseme võrra kõrgemale. Viimati said sama vägeva saavutusega hakkama 2011. aastal toonased U20 koondise mängumehed nagu Rain Veideman, Martin Dorbek ja Janar Soo, kes praegu meestekoondises müdistavad. Annaks vaid jumal, et needki noored kõrgele tasemele püsima jääks!

Alanud nädala ennustus | 20% on tõenäosus, et Ott Tänak jõuab Saksamaa MM-rallil esikolmikusse. Tänakule on see esimene tõeline asfaldiralli, aga musta hobusena tuleb talle anda võimalus meid kõiki üllatada