Gary Winston.Foto: Singer Sports Law / Twitter
Korvpall
17. august 2015, 21:20

KK Pärnu tugevdas ridu: meeskonnaga liitus ameeriklasest mängujuht

Korvpalliklubi Pärnuga liitub 23aastane mängujuht Gary Winston, kes tuleb Eestisse mängima otse ülikoolist, vahendas klubi kodulehekülg.

Peatreener Heiko Rannula sõnul on Winston korralik viskaja ning heade füüsiliste eeldustega, kes on võimeline mängima ka viskava tagamängija positsiooni. "Leidsin Winstoni läbi agendi, mingisugust erilist juhust ei olegi. Meil oli vaja tagamängijat, kes suudaks mängida kahel positsioonil. Meil on noored tagamängijad (Käbin ja Valge), kes ilmselt tuleval hooajal rohkem mänguminuteid saavad, seega vajasime universaalset mängumeest, kes on ka võimeline skoori tegema," rääkis Rannula.

Walla Wallast (Washington, Ameerika Ühendriigid) pärit Winston on 183 cm pikkune mängija, kelle kohta on öeldud, et ta on Portlandi Ülikooli üks aegade paremaid kaugviskajaid. Viimasel hooajal mängis mees 28 mängus keskmiselt 31 minutit ja viskas 12 punkti. Lisaks korvpallile on Winston mänginud ka heal tasemel jalgpalli. Teda on kirjeldatud kui kiiret ja agressiivset mängijad, kes on hea läbimurdja ning võimeline endale viskekohti tekitama. Vaatamata kasvule on ta kehaliselt tugev ja atleetlik.