Norbert HurtFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
18. august 2015, 17:44

Norbert Hurt Enar Jäägeri lahkumisest: ei saa ju minna mängule mõttega, et nüüd meid rebitakse ribadeks (3)

FC Flora tegevjuht Jaak Prints kinnitas täna Õhtulehele, et rahvuskoondise kaitsja Enar Jääger lahkub Eestimaalt. Täpsem info 30aastase palluri tuleviku kohta peaks laekuma veel täna õhtul.

Flora peatreener Norbert Hurt ei heida kogenud Jäägeri kaotamise järel meelt, vaid usub oma noortesse.

"Enar Jääger on ilmselgelt väga tugeva kvaliteediga mängija, kellest me ilma jäime. Eks aeg näitab, mismoodi see meie meeskonnale avaldub," lausus Hurt Õhtulehele.

113 korda rahvuskoondist esindanud Jäägeri mineku järel jääb Floral keskkaitsesse kolm valikut: eile esialgsesse koondise nimekirja valitud Nikita Baranov, 19aastane Madis Vihmann ja 20aastane Janar Õunap. 

Homme 23aastaseks saav Baranov on end juba aastatega Eesti meistriliigas tõestanud. Küsitav on aga, kas sel tasemel üsna rohelised Vihmann ja Õunap suudavad pidurdada Ingemar Teeverit, Ats Purjet ja teisi Levadia ning Kalju väravakütte.

"Vihmann ja Õunap on mõlemad mängijad, kes sammhaaval arenenud ja kohati ka päris häid mänge näidanud Premium liigas. Usun, et nad saavad hakkama," sõnas alati optimistlik Hurt, kes lisas, et nad ei saa ju minna mängule mõttega, et nüüd nende kaitseliin rebitakse ribadeks.

Seejuures pole Jääger ainuke mängija, kelleta Hurt ja Flora tiitlijahti peavad jätkama. Möödunud kolmapäeval lõpetas klubi osapoolte kokkuleppel lepingu Irakli Loguaga.