Tarmo KinkFoto: MATI HIIS
Jalgpall
18. august 2015, 21:31

Koondisest väljajäänud Kink: Pehrsson võiks oma sõnade eest vastutada! (8)

Jalgpalliliit avalikustas eile Magnus Perhssoni esialgsesse koondise nimekirja valitud 31 nime. Taaskord ei leidnud sealt oma nime FC Levadias hoogu koguv Tarmo Kink, keda säärane otsus ükskõikseks ei jätnud.

„Natuke ikka võtan südamesse," tunnistas Kink. „Ta (Pehrsson – M.T.) rääkis suure suuga, et tulevad need, kes mängivad. See on tema otsus, austan seda, aga ta võiks vastutada oma sõnade eest. Praegu räägib üht, teeb teist."

Samas ei väida Kink, et temaga samal positsioonil mängivad meeskonnakaaslased Siim Luts või Igor Subbotin polnuks kutset ära teeninud. "Luts on väga heas vormis ja nad väärivad [Subbotiniga] seda kohta võib-olla tõesti enne kui mina, ei hakka vaidlema. Aga teatud nimed jätavad mulle muidugi suure küsimärgi seal."

Täna Nõmme Kalju vastu lülitus Kink poolajal konkreetse ülesandega luua võimalusi või ise värav lüüa. Šansse mees tekitas, ent väravad Hiiul ei sahisenud. „Meil olid head võimalused, natuke jäi õnnest puudu. Teinekord polegi midagi teisiti teha, lihtsalt õnne võinuks rohkem olla."