RannajalgpallFoto: KIRILL KUDRYAVTSEV
Rannajalgpall
20. august 2015, 20:24

Eesti rannakoondis vajas Norra alistamiseks penaltiseeriat

Eesti rannajalgpallikoondis alustas Pärnus toimuvat Euroliiga B-divisjoni turniiri võidukalt, tõsi, Norra alistamiseks läks tarvis penaltiseeriat.

Kui avakolmandikul väravani ei jõutud, siis teise kolmandiku lõpus olid meie koondise poolelt täpsed Ragnar Rump ja Sten Teino ning juhtisime 2:0. Lisaks jättis Aleksander Saharov realiseerimata penalti.

Ent viimasel kolmandikul läksid väravaluugid lõplikult valla. Esmalt lõid norrakad ühe tagasi, sellele vastas Marko Truusalu - 3:1.

Pisut hiljem taas värav vastastelt, millele omakorda vastas meie väravavaht Markus Lukk - 4:2.

Seejärel lõid norrakad 11 sekundi sees kaks väravat ja viigistasid mänguseisu, ent Teino teise tabamus viis taas juhtima meie koondise.

Kuid 48 sekundit enne normaalaja lõppu sahistasid veelkord ka norrakad ja nii läks mäng lisaajale.

Et seal väravaid ei nähtud, järgnes penaltiseeria, kus sai otsustavaks Luku tõrje Norra teise lööja vastu. Et meie poolt Rump, Truusalu ja Kevin Sooaluste ei eksinud, kuulus raske võit lõpuks ikkagi Eesti koondisele.

Kuna penaltiseerias saavutatud võit annab rannajalgpallis ühe punkti, on meie koondis avapäeva järel oma alagrupis teisel kohal. Juhib Inglismaa, kes sai jagu Ungarist 3:1.

Homme algusega kell 19.00 kohtub meie koondis just Inglismaaga.