Sander Pärn Pekingi rallilFoto: Erakogu
Auto-Moto uudised
21. august 2015, 11:28

Super! Sander Pärn võitis Pekingi ralli! (1)

Sander Pärn ja James Morgan võitsid Hiina autoralli meistrivõistluste ja WRC-sarja kandidaatrallide hulka kuuluva Pekingi võistluse esiveoliste arvestuses. Täna sõidetud neljal katsel olid nad konkurentsitult kiireimad.

340-hobujõulise Volkswagen Golfiga rallil osalenud Pärn ja Morgan sõitsid Hiinasse Hiina Volkswageni tootja ja kohaliku meeskonna FAW Volkswagen kutsel. Kui neljapäevaseid katseid varjutasid tehnilised probleemid, siis täna sujus meestel kõik plaanipäraselt.

Sõites tuli ekipaažil arvestada vaid sellega, et masinal puudus neljas käik, mida ei olnud juba eile. Kõigil neljal katsel edestati konkurente korralikult, esimese kahe katsega kokku üle minuti ja pärastlõunaste katsetega veel pooleteise minuti jagu.

Nii võeti juba esimese tänase katsega tagasi esiveoliste autode liidrikoht ja hoiti seda positsiooni kuni ralli finišini.

Ralli võitsid neljaveolise Volkswagen Golf 7 autoga sõitnud Chris Atkinson ja Dale Moscatt, kes on samuti FAW Volkswagen meeskonnas ja tiim jäi Pekingi ralli tulemustega igati rahule

Sander Pärna ja James Morgani järgmise ralli osas autoralli MM-sarjas käivad hetkel läbirääkimised.