Rannajalgpalli Euroliiga superfinaal PärnusFoto: Alar Truu
Spordiblogi
24. august 2015, 09:25

Nädala pluss, miinus ja ennustus | Rannajalgpall, aerutamine ja Kanter

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis, jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse abil. Meie 24. augusti valik:

Nädala pluss | Emotsioonid Pärnus. Kas oleksite ette kujutanud, et külma ja kõleda suvega Eesti saab ühtäkki latiinode kombel rannajalgpallimaaks? Pärnus peetud rannavuti Euroliiga superfinaal tõi meile plusskraade, palavaid emotsioone, kauneid näitsikuid, tuhandeid pealtvaatajaid ning mis peamine: suurepärase sportliku tulemuse!

Nädala miinus | Aerutajad piirdusid eelsõiduga. Aerutamise MMile Rio de Janeiro olümpiakohta jahtima läinud neljasüst pidi oma Portugali kallikese (loe: paadi) kokku pakkima enne, kui Milanos üldse tõeliseks andmiseks läks. Oleksid ja poleksid ei oma tähtsust. Reaalsus on see, et Kaspar Sula, Kristjan Oras, Kaarel Alupere ja Tarmo Tootsi piirdusid eelsõiduga. Ühtlasi kahaneb Eesti koondis MM-i järel viielt liikmelt kolmele. Pääsu eest olümpiale jäävad võitlema Kaspar Sula, Tarmo Tootsi (kahesüstal) ja Kaarel Alupere.

Alanud nädala ennustus | Gerd Kanter võidab medali? 51% on tõenäosus, et Gerd Kanter võidab Pekingis oma kuuenda MM-medali. Hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude ning ka viimane kontrollvõistlus polnud kõige parem.