Eesti korvpallikoondislased on nüüd šarmantselt riietatud.Foto: Joosep Martinson
Korvpalli EM 2015
24. august 2015, 22:23

ŠARMANTSED FOTOD | Eesti korvpallikoondis sai ülišikid ülikonnad, mille õmblemiseks kulus 120 meetrit kangast (7)

Pikkade korvpallitraditsioonidega Baltika Group ei mõelnud kaks korda kui Eesti Korvpalliliidu poolt tuli idee panna soliidselt riidesse meie korvpalli EM-koondis. Lühikese ajaga sai kokkusattumusest tekkinud idee reaalsuseks ning Baltmanist Eesti korvpallikoondise toetaja.

Laupäeval enne Toyota Nelja Rahvuse Karikaturniiri otsustavat mängu Eesti ja Hollandi vahel seisid meie mehed uhkelt Baltman Unique eritellimusülikondades ennast näitamas – eeskätt treeneritebrigaad ning osad mängijad, kes laupäeval kaasa ei pidanud tegema. 

Korvpalliliidule ülikondade õmblemiseks kulus 120 meetrit kangast ning 480 nööpi. Mitmete mängijate mõõtmiseks läks vaja redelit. Tulemus sai väga hea ning fotosessiooni põhjal võiks arvata, et mõni mängija võiks korvpalli kõrvalt vabalt tegeleda ka modellitööga. Nimesid nimetamata – lähevad veel uhkeks...

Baltman on seni riidesse pannud pikaaegse koostööna näiteks jalgpallikoondist, Montoni kaubamärgi alt aga on kestnud juba aastakümneid koostöö Eesti Olümpiakomitee ja olümpiakoondistega. „Võiks siia juurde lisada, et meie Leedu harufirma paneb rõivaisse näiteks Kaunase Žalgirise kossumeeskonna treenerid," sõnas Baltika juht Meelis Milder.
„Anda soliidne, väärikas ilme meie korvpalli rahvuskoondisele – see on meie jaoks missiooniküsimus ning kindlasti ka auasi."