Tampa Bay Buccaneers - Cincinnati Bengals 11:25Foto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
25. august 2015, 06:09

GALERII | Bengals sai koslepi, Hunt lõpuks platsile (2)

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli meeskond kaotas teises hooajaeelses treeningmängus Tampa Bay Buccaneersile 11:25. Suve avamatši vahele jätnud Margus Hundile jagus seekord ohtralt mänguaega ning eestlase statistikasse jäi lõpuks kirja kolm palliga vastase mahaniitmist, sealjuures tõmbas ta korra pikali Buccaneersi mängujuhi.

Esimese sõpruskohtumise kindlalt (23:10 New York Giantsiga) võitnud Bengals ei saanud teises treeningmängus kuidagi oma ründemootorit tööle ning lõpuks teenisid Ohio mehed avapoolaja ainsad punktid õnnestunud väravalöögist. Touchdowni väärilised punktid lisandusid meeskonna skoorile kohtumise lõpuminutitel, kui võita polnud enam miskit.

Ründajate impotentsus tähendas aga ohtralt mänguaega Bengalsi kaitsjatele. Kui poolteist nädalat tagasi polnud Margus Hunt kevade lõpus jõusaalis rassides külge saadud seljavigastusest veel piisavalt taastunud, siis täna sai ta lõpuks platsile.

Esimest korda avaveerandi teisel poolel matši sekkunud eestlase mäng tundus algul väga rabe ning Tampa Bay blokeerijatel polnud meie mehe taltsutamisega suuri raskusi. Õnneks suutis Hunt ka sähvatada: poolaja lõpus sundis ta esmalt Buccaneersi mängujuhi palli kiirustades ära viskama ning kohe järgmises olukorras niitis osavalt blokeerijat lollitades quarterback'i pikali.

Ka enamiku teisest poolajast väljakul veetnud Hunt suutis järgneva pooltunni jooksul oma kontole lisada veel kaks vastase mahatõmbamist. Kuigi kokku kolm tackle'it pole nõnda ohtra mänguaja kohta just hiilgav tulemus, näitas Hunt, et ta kavatseb oma Bengalsi karjääri nimel võidelda – veidi alla kolme nädala pärast algaval põhihooajal mahub meeskonna rivistusse ilmselt vaid neli äärekaitsjat ning Hundi peamine konkurent viimase koha täitmisele, Will Clarke, sai statistikasse kirja vaid ühe mahaniitmise.

Hunt vajaks oma koha kindlustamiseks ühte suurepärast matši. Järgmine võimalus avaneb tal selleks juba Eesti aja järgi laupäeva öösel vastu pühapäeva, kui Cincinnatile sõidab külla Chicago Bears.