Rein Taaramäe.Foto: ALAR TRUU
Jalgrattasport
25. august 2015, 15:45

Portaal: Rein Taaramäe on äärmiselt lähedal diilile Venemaa meeskonnaga (1)

Astanast lahkuv Eesti üks paremaid jalgrattureid Rein Taaramäe on cyclingnews.comi andmetel äärmiselt lähedal diilile Venemaa võistkonna Katjušaga.

Augustis kaks velotuuri - Hispaanias sõidetud Vuelta a Burgose ja Norra Arctic Race'i - võitnud Taaramäe jätkamine Astanas, kellega ta sõlmis läinud suvel aastase lepingu, paistab välistatud. "Astanas oleks mul suurematel sõitudel ainult üks roll (liidri abistamine – toim.). Meeskond on küll super ja olen tiimiboss Aleksander Vinokurovile ülimalt tänulik, kuid siin pole minu koht," sõnas Taaramäe nädal tagasi Õhtulehele.

Eestlase uue leivaisana on spekuleeritud Sky ja 28aastase ratturi endise koduklubi Cofidise üle. Cyclingnewsi väitel saab selleks aga Venemaa World Tour'i (rattamaailma eliitsari) võistkond Katjuša, kelle ninamees Vjatšeslav Jekimov andis teada, et diil on lähedal.

"Oleme Taaramäega läbirääkimas, kuid lepingul pole veel allkirju. Ma ei oska öelda, kuidas välja arvutada, kui lähedal kontraht eestlasega on, kuid oleme heas seisus. Diil on lähedal," ütles Jekimov.