Möödunud aasta oktoobris kuulus Morozov veel põhikoosseisu EM-valikmängus Inglismaa vastu.Foto: LAURA OKS
Jalgpall
25. august 2015, 16:40

Morozovi agent: võimalik, et Igor lahkub Debrecenist

Eesti jalgpallikoondisest välja jäänud Igor Morozov pole koduklubis Debrecenis mänguaega teeninud alates 6. augustist. Kuidas põud lõpu saab, on hetkel lahtine.

"Vigastatud ei ole, terve olen," kinnitas Morozov täna Õhtulehele. Klubivahetuse kohta ei soovi keskkaitsja aga spekuleerida.

Morozovi agent Andrei Stepanov vihjas, et Ungari klubist lahkumine võib olla üks võimalustest. "Meil on kuus päeva üleminekuakna lõpuni, eks võimalikud on igasugused variandid."

Stepanov rääkis, et hetkel pole midagi kindlat. "On võimalik, et ta jääb sinna vähemalt talveni. Järgmiste päevadega saame rohkem teada."

Koondises enam kohta pole

26aastane Morozov pole sel aastal ühtki mänguminutit Eesti koondises teeninud. Neid ei lisandu kaitsja CV-sse ka pärast EM-valikmänge Leedu ja Sloveeniaga, sest peatreeneri Magnus Pehrssoni valikusse endine Levadia-mees ei kuulu.

Sinisärkide rivistuses 29 mängu teinud Morozov kuulus küll esialgsesse 31-mehelisse nimekirja, kuid 23 sekka valituks ei osutunud. Pehrssoniga isiklikult ta otsust analüüsinud pole. "Treeneril on oma nägemus, järelikult pole mind vaja. See on tema otsus," arvab Morozov.