Esiplaanil on Janar Soo.Foto: LAURA OKS
Korvpall
25. august 2015, 18:39

Laane ega Soo ei jätka Rapla Avise korvpallimeeskonnas (1)

Rapla korvpallimeeskond tutvustas täna uut nimisponsorit Avist ning klubi tegevjuht Jaak Karp tutvustas ka eeloleva hooaja koosseisu piirjooni.

Suuremate uudistena lahkuvad meeskonnast senised põhitegijad Rait-Riivo Laane ja Janar Soo. Laanet seostatakse Tallinna, kas TTÜ või TLÜ/Kaleviga. Soo viibib praegu Itaalias Reggio Emilia meeskonna treeninglaagris ning Karbi sõnul ei soovi ta Rapla meeskonnas jätkata.

Laupäeval 23aastase tagamängija Devin Brooksiga lepingu sõlminud Rapla on lähedal veel ühele ameeriklasele - Brooksi ülikoolivõistkonna kaaslasele Will Artinole. 211 cm pikkune keskmängija on samuti 23aastane ning mängis Brooksiga koos Creightoni ülikoolis. Karp lisas, et praegu otsitakse veel ühte korvialust jõudu.

Eelmise hooaja meeskonnast jätkavad Sander Saare, Hendrik Ruut, Oliver Metsalu, Kristjan Voolaid, Karl-Johan Lips, suure tõenäosusega ka Martin Paasoja. Pärast mõningast pausi tulevad meeskonda tagasi Indrek Kajupank ja Sven Kaldre. "Loodame, et teenekatest Andre Pärnast ja Rait Keerlesest vähemalt üks mees jätkab, kui mitte mõlemad," lisas Karp.

Kuigi meeskonna komplekteerimine veel käib, on selge Aivar Kuusmaa jätkamine peatreenerina – seda vähemalt kahel järgmisel võistlushooajal. "Hooaeg on kindlasti põnev ja väljakutseterohke – loomulikult soovime taas enda toetajaid ja fänne positiivselt üllatada ning terve hooaja mänguilu pakkuda," sõnas Kuusmaa.