Erik Keedus (10)Foto: ALAR TRUU
Spordivaria
27. august 2015, 23:40

NII SEE JUHTUS| Sport 27. augustil: Korvpallikoondis kaotas suurelt Iisraelile, Zenjov Euroopa liigas, loositi Meistrite liiga alagrupid (1)

Mida tõi kaasa 27. august spordimaailmas? Lisaks kergejõustiku MMile Pekingis oli toimumas palju muudki. Jürgen Zopp kaotas napilt USA lahtiste kvalifikatsiooniturniiril vene tennisistile Konstantin Kravtšukile, korvpallikoondis kaotas suurelt Horvaatias toimuval turniiril Iisraelile. Päeva rõõmusõnumid tulid aga Kreekast, sest Sergei Zenjovi ja Gabala jõudsid Euroopa liigas alagrupifaasi! Ning nagu loositakse homme Euroopa Liigas, selgusid täna juba Meistrite liiga alagruppide koosseisud. 
23:54
SPORDISÕBER

Aserite edasipääsu tähistamiseks ka üks väike lauluke! Nüüd on uneaeg, kuid ärge unustage, et kell 4 saab juba kaasa elada Eesti kümnevõistlejatele, kes alustavad Pekingis oma võistlust! Head ööd!

23:40
KORVPALL / Ville Arike

Eesti korvpallikoondis kaotab SUURELT 56:74 Iisraelile: Pärast tänast mängu tuleb esimest korda sel suvel tunda ärevust: EM algab 9 päeva pärast ja pidamata on veel ainult üks kontrollmäng, kuid meeste vorm pole veel kaugeltki see, mis peaks. Suurel vaheajal õigeid järeldusi teinud iisraellased muutsid eestlaste tegutsemise teisel poolajal märgatavalt keerulisemaks ning mängisid meid üle. Tõsi, vastaste seas oli kõvasti NBA ja Euroliiga kvaliteeti ja kogemust. Ent sama kvaliteetsed mehed astuvad meile ka Riias vastu!

23:16
KORVPALL

Kolmandal veerandil mängis Iisrael Eesti paraku puhtalt üle ja see kajastub ka tablool - 43:58. Eesti kaheste visketabavus on kõigest 33% ning kolmepunktiviskeid 27% 

23:03
JALGPALL

Möll Panathinaikose-Gabala mängul, mis pigem puudutab korruptsiooni.

23:01
JALGPALL
22:47
KORVPALL / Ville Arike

Esimese poolaja kokkuvõte, Eesti on Iisraeli vastu taga 29:35: Eesti polnud alguses Iisraeli kiireteks rünnakuteks absoluutselt valmis ning neid ei saadud peaaegu terve esimese veerandaja jooksul pidama. Kui aga saadi, muutus seis hoobilt ilusamaks, sest vastaste positsioonirünnakutega saadi hästi hakkama. Tänaseks ebameeldivaks üllatuseks on paljud headelt positsioonidelt tehtud möödavisked - nii kaugelt kui ka lähedalt. Poolaja lõpp tõestas taas, et tagaajamine nõuab palju jõudu - vastasele saadi peaaegu järele ja olnuks võimalus ka ette minna, kuid paari eksimuse järel tuli hoopis oma korvist pall välja võtta. Järgmisel nädalal pole EM-mänge soovitav enam -10 pealt alustada - sama juhtus ka koduses kohtumises Hollandiga.

22:25
JALGPALL

Sergei Zenjov on Euroopa liigale jälle sammuke lähemal!

22:20
KORVPALL

Esimese veerandaja kaotab Eesti 14:23, suurimaks ohuks on jätkuvalt Casspi, kes toonud 8 punkti ning kelle katmisega raske hakkama saada. Vene toonud 5, Kangur 4 punkti. 

22:15
KORVPALL

Siim-Sander Vene tabas juba neljandal sekundil viske, kuid kiire alguse järel on Eesti jäänud kuuendaks minutiks 11:20 kaotusseisu. 

22:03
KORVPALL

Eesti koondise algviisik Iisraeli vastu: Sten Sokk, Gregor Arbet, Siim-Sander Vene, Kristjan Kangur, Janar Talts.

21:45
KORVPALL

Eesti koondis asub peagi Horvaatias mängima Iisraeli koondisega 

21:26
JALGPALL

Sergei Zenjovi koduklubi on läinud Panathinaikose vastu 6. minutil juhtima!

21:06
TENNIS

Natuke nalja ka! Disney lugu "Under the sea" mäletate? Aga mis saab sellest laulust, kui seda esitab Serena Williams?

20:14
TENNIS
20:05
JALGPALL
19:46
19:42
JALGPALLI MEISTRITE LIIGA

Ja siin nad on! Põnevust jagub igale maitsele!

19:27

Ja see on kahtlemata üks hirmutavamaid vastasseise!

19:22
19:19
JALGPALLI MEISTRITE LIIGA

Juba on alustatud vägevalt - F-alagrupis on koos Müncheni Bayerniga Arsenal, Pariisi Saint-Germain Madridi Realiga!

Manchester United maandub PSV Eindhoveni gruppi, Atletico kohtub Benficaga, Chelsea Portoga.

Loe rohkem