Palli on löömas Kevin Soo.Foto: MARGUS ANSU
Võrkpall
27. august 2015, 15:14

Tartu Bigbank alustas hooajaks ettevalmistumist kolme kaitseväelaseta

Läinud hooajal võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga võitnud ja kodustel meistrivõistlustel teiseks tulnud Tartu Bigbanki abitreeneri Argo Meresaare sõnul on meeskond vaikselt uueks hooajaks valmistumas, kuigi kõik mehed veel klubi juures pole.

Tartu vahetas hooaja lõpus peatreenerit, kui Andrei Ojametsa asemel määrati pukki senine abitreener Oliver Lüütsepp. Viimase vana ameti võttis enda kanda veel eelmisel hooajal meeskonna kapteniks olnud Meresaar.

Taaralinna klubiga on liitunud brasiillasest nurgaründaja Iurgen Hummes, samuti jätkavad Tartus Kristo Kollo ja Henri Treial, kirjutas Delfi eelmisel nädalal. Tähtsaimaks lahkujaks on Eesti koondise nurgaründaja Robert Täht, kes hakkab pallima Poolas Lubini Cuprumis. Seal on Tähe juhendajaks meie rahvusesinduse loots Gheorghe Cretu.

"Füüsiline ettevalmistus käib täie hooga, vaikselt teeme ka pallitreeninguid. Käisime Kuremaal laagris, kuid kolm meest - Roland Järv, Kevin Soo ja Mart Naaber - on kaitseväe spordipataljonis. Nädala või paari jooksul peaksid nad sealt vabanema," sõnab Meresaar. Samuti ei saa Bigbanki hooaja ettevalmistusest täies mahus osa võtta koondislased Rait Rikberg ja Henri Treial. Suve alguses kuulus rahvusesinduse nimekirja ka Robert Viiber. 

Et mänguvormi parandada, osaleb Bigbank sügisel kolmel turniiril Võrus, Rakveres ja Tartus. Muide, kodulinna turniirivõidu suutis Bigbank eelmisel hooajal Tartusse jätta.