Gregor Arbet.Foto: ALAR TRUU
Korvpall
27. august 2015, 23:54

Gregor Arbet: andsime rütmi käest, polnud meie päev

Eesti korvpallikoondis kaotas Zagrebi turniiri teises mängus Iisraelile 56:74 ning tagamees Gregor Arbet tõdes, et vastane surus oma mängu peale.

"Nad said end kohe alguses jooksma, me ei suutnud mängutempot kontrollida," ütles Arbet. "Asjad ei olnud hästi, kuid liigseks muretsemiseks ma põhjust ei näe. Täna ei olnud meie päev, püüame edaspidi tempot paremini kontrollida. Motivatsioonilangust kindlasti pole. Homme on uus päev ja uus mäng ning tahame siit hea emotsiooniga lahkuda."

Esimese veerandi lõpust alates sai Eesti vastase kiirele mängule piduri peale ja teisel veerandil tuldi mängu tagasi, kuid pärast vaheaega lasti vastane ikkagi eest. Arbeti hinnangul olid teise poolaja sündmused tingitud ikkagi mängu algusest: "Kui annad ükskõik mis võistkonnaga kohtudes kontrolli nende kätte, on seda väga raske tagasi saada. Meie täna lõplikult ei saanudki."

Eesti kohtub reedel kell 19 Bosnia ja Hertsegoviinaga, kes kaotas täna Horvaatiale 79:97. Tegemist on Eesti koondise viimase kontrollmänguga enne 5. septembril algavat EMi.