Rein TaaramäeFoto: ALDO LUUD
Jalgrattasport
28. august 2015, 14:16

Rein Taaramäe krooniti cyclocrossi rattaga Tartu meistriks: sõidab mees, mitte ratas! (1)

Hiljuti Katjušaga lepingu sõlminud Rein Taaramäe on hetkel kodumaal ning treeningu mõttes võttis osa ka Tartu meistrivõistlustest eraldistardis sõidus. Kuigi Taaramäe läbis 20 km pikkuse distantsi cyclocrossi rattal, kuulus tiitel ikkagi talle.

"Päris nostlgiline üritus, stardis tuli meelde, et selle sama joone tagant sai 1999. aastal 12-aastaselt oma üht esimest eraldistarti alustatud, tookord olin vist kolmas, seekord sai viga parandatud," kirjutas Taaramäe oma Facebooki leheküljel.

"Ega ma enne starti oma edus nii kindel polnud, sest mõtlesin, et sõidan võistluse trenni mõttes läbi, kuid kui start käis siis ei suutnud väga midagi tagasi hoida. 20km, 47,2km/h keskmist cyclocrossi rattal, nii et vanasõna peab paika mees sõidab, mitte ratas!"

"Tänud kõigile, kes Katjuša lepingu puhul õnne on soovinud, tunnen end 18-aastase emotsioone ja tahtmist täis poisikesenda, väga ootan uut aastat, aga samas tuleb vana veel ilusti ära lõpetada! Pühapäeval stardin Tartu MV grupisõidus, seejärel 5. septembril Jõulumäe maratonil ja siis edasi juba Kanada klassikud 11.ja 13. septembril ning MMi kolm sõitu."