Video: Arno Saar
Sport TV
31. august 2015, 19:45

ÕHTULEHE VIDEO | Sergei Zenjov Euroopa liigast: kaks meeskonda alagrupiturniiril on Aserbaidžaani jaoks kõva sõna

Neljapäeva õhtul Ragnar Klavani kõrval teise eestlasena Euroopa liiga alagrupiturniirile jõudnud ründaja Sergei Zenjovi sõnul on FK Gabala murdmine põhiturniirile Aserbaidžaani jalgpalli jaoks kõva sõna.

"Väga tugev tulemus, sest eelmine aasta mängis ainult Qarabag Euroopa liiga alagrupis. See aasta nad said ka ja nüüd on kaks meeskonda grupis. See on Aserbaidžaani jaoks väga hea resultaat," sõnas Zenjov. 

Sealjuures pole väheoluline ka meie mehe roll. Zenjov on alustanud kõiki kohtumisi algkoosseisus ning tema kaks väravat aitasid Gabala teisest eelringist edasi. "Võib niimoodi öelda, et leidsin meeksonna, kes võitleb esimeste kohtade eest ja mängib Euroopas, mitte püsimajäämise eest kõrgliigasse," ütles 26aastane väravakütt juunikuise ülemineku kohta rahuolevalt.

Euroopa liiga alagrupiturniiril tuleb Zenjovil ja Gabalal rinda pista Borussia Dortmundi, Thessaloniki PAOKi ja FK Krasnodariga. Hooajal 2010/11 kuulus Zenjov Lviv Karpatõga samasse gruppi Dortmundi, Sevilla ja PSG-ga. Kuidas neid gruppe võrrelda?

"Ma arvan, et kuskil sama tugevad. Kõik on tuttavad mulle, olen mänginud nii Dortmundi, PAOKi kui Krasnodariga. Kõiki meeskondi tean, midagi uut ei tule. Praegu tundub, et kõikidega võib mängida. Pärast seda, kuidas me esimesest eelringist saime alagruppi, mõtlevad kõik nii, et võime kõikidega mängida."

Vaata Õhtulehe videost lisaks, mida Zenjov arvab eelseisvatest valikmängudest.