Sander Puri mängis Eesti koondise eest viimati 2014. aasta 31. mail. Eile oli ta enam kui aastase pausi järel taas rahvusmeeskonna juures. Mõtlikust ilmest ei tasu lasta end petta – Puri nautis tuttavas keskkonnas taasviibimist täiega. Foto: Arno Saar
Jalgpall
1. september 2015, 07:00

Sander Puri: kindlust, et uuesti koondisesse kutsutakse, polnud. Pikisilmi ootamist samuti mitte. Aga tore on tagasi olla (1)

Sander Puri on enam kui aastase pausi järel tagasi Eesti jalgpallikoondises. 2014 suve hakul tõsiselt vigastada saanud poolkaitsja naasis peatreener Magnus Pehrssoni huviorbiiti seoses söakate esitustega Iirimaa kõrgliigaklubis Sligo Rovers.

Iirimaa kõrgliigaklubis Sligo Rovers.

2008. aasta novembris patsutas Kuressaare staadionihoone kitsas fuajees Sander Purile õlale ja andis noormeest usutlema asunud ajakirjanikele konkreetse käsu: "Sellest mehest kirjutage! Temast tuleb vägev mängija!"

Hooaeg 2009 oligi väga lubav (sh terve rahvusstaadioni rõkkama pannud Kaka’lt palli äravõtmise episood) ning 2010 siirdus Puri suurte lootuste saatel välismaale. Oodatud läbilööki aga ei järgnenud. Nii Larissas (Kreeka), Kielce Koronas (Poola), Papa Lombardis (Soome), St. Mirrenis (Šotimaa) kui ka York Citys (Inglismaa) kippus midagi nihu minema.

Edasi lugemiseks: