Jalgpall

Eesti meeste jalgpallikoondis lasi Rwanda ja Togo endast mööda! (6)

LISA KOMMENTAAR

Praeguse süsteemi miinustest koondises...3. september 2015, 20:32
Käin välja kooseisu ja argumendid.
Aksalu väravas, mees on ennast öigustanud, Pareiko on rabe!
Teniste parem kaitse, Bärengrub on nörgim lüli aga kogemused vähemalt, Klavan vasemal keskel ja julgustamas, K. Kallaste vask kaitses.
Poolikus S. Puri paremal, Dmitrijev tagumine ja julgustav, Kostja ehitav eesmine keskpoolik, Kruglov vasakul äärel, aitab Kenni töusude korral, on kaitses mänginud. Sedasi tekivad sidemed, Puri ja Teniste on lapsest saadik koos mänginud , täpseltnagu ka Kostja ja Dimass ja Dima.
Ette ei olegi kedagi panna kui Ats Purje paremale, on koos Puriga mänginud ja meie ainuke korralik ründaja Zenjov hetkel. Sedasi et Ats nas sees pool ja Zenjov ees. Kaitse liinis küttimas.
Nii jääb Kallastele variant lülitumiseks kui Dima eest ära tömbub. Taijo, Sander ja Ats ehitavad Kostja Dimassi abil kindlasti midagi ilusat omal äärel.
Ainuke nörk lüli on Alo B. (sorri!), aga Teda suudab Raku aidata, mitte nagu kogenematute puhul, samas saab Klavani kasti minekul kindel olla et Alo mingit viga ei tee nagu Metsa sugused (sorri aga ei tahaks et see imemees omale ka veel lööb nagu Norras kombeks juba, lisaks kogu kaitse väriseb kui tema käes pall on). See et oled peatreeneri lemmik ei ole öigustus koosseisu kohaks!
Olen aga 100% kindel, et Rootslane katsetab jälle mingit 451 varianti mida eestlased mängida ei oska! Keskväljal kolmas mees ainult segab Vassiljevi ja Dmitrijevi koostööd! Lisaks olen kindel, et muude kooseisude puhul jäävad kornerid, audid ja vabakad lahenduseta, sest mehed on kokku mängimatta.
Vahetuses on aga veel Lindpere, vajadusel Antonov.
Isegi Vunk. Ehk Rähn (Bärengrubi asemel). Äärmisel juhul Jääger, siiski ei paneks kedagi neist kohe kellegi asemele, vaid vahetusest, need mehed on juba oma vöimalused saanud, las töestavad ennast ka vahetusest tulles.
Lisaks on nende esimes 11-st puhul kindel, et nad oma peaga midagi välja mötlevad, kui aga sisse panna üks mutter, kes nendega ei haaku kukub kogu koosseis kolinal kokku.
Miks sest nii ei saa et iga kord paned uued mehed platsile ja uues formatsioonis, see ei hakka kunagi tööle! Nt. Dima, Kostja, Juki, Dmitriev ikka väga pikalt mötlevad kuhu need uued mehed selle palli panevad, nagu Mets, Jürgenson vist oli, isegi Antonov ja see Alliku viimased korrad. Enamus söödud on umbes v. paanika!
Jube kahju jääb olema et... Ojamaa, Anier, Kink ja Fr. Liivak, oli see noor vist, seekord vajadusel oma panust anda ei saa! Need oleks olnud vähemalt käigud. Lisaks nende meeste avanemine jääbki olematta! Need mehed aga vähemalt ei värise! Pakkuge keegi kes veel oleks momendil käik juurde, mitte kedagi ei näe kahjuks.
Mäletate, kui Rüütli uue mehe sisse pani siis see hakkas ka mängima, oli see siis Klavan, Jääger, Purje, Kostja, Kink, Kostja jt tänased staarid hulbivad köik aga vaid kooseisu pingi ja katsetustuse staadiumis. V.a. Kallaste ja Aksalu. Enne peaks ikka ujuma kui teine vöimalus anda!
Teisi keda ei nimetanud, ei laseks praegu platsi ligigi, sest liiga olulised punktid on mängus.
Lisaks: vaadake Soku valikut KOSSUS, kas leiate sealt ühtegi küsitavat meest, jalgpallis on aga vigu ikka jube palju, me pole nee rikkad et oma parimatele selg keerata. Tööd on vaja teha, et nt Liivak mängiks v. istuks pingil, mitte mingit projekti poolikuse jura ajada! On siis selles vanuses veel kedagi näiteks?
sss3. september 2015, 16:30
Mäng jah laupäeval ja Togo pole midagi nii üllatus vms siin arvatakse. 2006 mängisid nad mm-ilgi ju. 2005 asuti 56. tabelireal ja eelmine aastagi veel 62.
kui3. september 2015, 14:33
kui ikka ei viitsita mängida,meeskonnast välja,värsket verd juurde küll nemad juba viitsivad...
Pluss3. september 2015, 13:39
Mäng leeduga on laupäeval. Paranda vead ära ja kontrollib fakte!
jalkafänn3. september 2015, 13:13
"Eesti jalgpallikoondis langes värskelt avaldatud FIFA edetabelis kaks kohta kõrgemale, asudes nüüd 80. positsioonil. "
nojah, kuidas võtta.
Ekspert3. september 2015, 22:42
Tilbendab selle olematuse ja olemise tabelis suvalisel kohal, sest oluline on see mis platsil toimub, peale Tärit kshjuks vaid alla mänge, vähemalt mänu pildi suhtes!