Jalgpall

Igal juhul võidu peale! (2)

LISA KOMMENTAAR

Kooseis korda!5. september 2015, 15:29
Kuna mitte keegi kuskil midagi ei valgusta tuleb ise klaviatuur haarata!
Teniste paremal äärel on väga hea variant. Seda et Aksalu väravas peaks siililegi selge olema, ja Klavan väga loogiline. Köik välismaalased ja saavad mänguaega. Kallaste jääb pisut neile tasemelt alla, seepärast et Eesti Liigas on tempo lihtsalt madalam ja pole veel küpseim mees. Metsa ei julgeks küll keskväljale lasta. Parem juba keskkaitsesse, las noor vöitleb peapallide ja vastase ründajaga. Mängu ehitus kaob ära sedasi ja Klavan ei julge töusta kui Mets puterdama hakkab. Dmitriev kaitsvana on piisavalt kogenud ja saab kindlasti Kostjaga hakkama. Enne pangu Lindpere Dmitrieviga tagumiseks keskpoolikuks ja Kruglov vasakule äärele.Purje peab hoopis paremas poolikus alustama. Zenjov ees, sest ta suudab vastastele survet avaldada. Ats Purje annab pigem söödud, millega ta hakkama on saanud ja lööb ka ära kui saab. Purjet saab vahetada Puriga. Ja siis kui kellelgi viga v jama, arvan et Lindpere ei jaksa 90 min panna alles Mets sisse. Teda saab panna nii kaitsesse kui keskele, aga keskele on momendil hoopis parem variant Luts. Ûlejäänud puhaku jalga kuni asi otsustatud.
Et Siis:
Aksalu
Teniste Jääger Klavan Kallaste
Dmitriev
Vassiljev Lindpere
Purje Kruglov
Zenjov
Vahetused: Linpere v. Kruglov välja Luts sisse
Purje välja Puri sisse
Kallaste, Jääger v. Dmitrijev välja Mets sisse.
Ja vahetused tuleb kohe ette kokku leppida, sest muidu jäädakse esimene poolaeg jälle magama ja mängima hakatakse teine poolaeg.
Kindlate kokku lepitud vahetustega säilitatakse aga pidev tempo!
Meie peaks see kord dikteerima, mitte jääma jälle ootama mis saama hakkab!
jalkafänn5. september 2015, 11:38
On kuidas on, aga 2 järjestikust võitu eelnevalt panevad mind natukene muret tundma- Eesti koondis on ainult kahel korral suutnud 3 võitu järjest võtta, kui mälu ei peta. Üks kord oli 2011 sügis (Sloveenia ja 2x Põhja-Iirimaa), teist mul hetkel ei tule peast meelde, aga see oli 2013-14 vahemikus.