Tennis

Tennisekspert Margus Uba: ärge unustage, et see oli Kontaveidi seitsmes mäng järjest! (5)

LISA KOMMENTAAR

vombat7. september 2015, 13:07
Tundub tõesti pealkirja põhjal otsustades, et teised mängijad jätavad regulaarselt mõned mängud vahele.
juhm7. september 2015, 11:41
Ma saan aru, et tenniseekspert Uba on Kaia juba maha kandnud?
Ma millegi pärast arvan, et aasta lõpetab Kaia eespool Anetist. Kui Kaia saab taas mängupraktikat, siis on ta võimeline mängima TOP20 nagu võrdne võrdsega. Anetil aga on sinna veel pikk tee minna.
velts7. september 2015, 14:14
to juhm
Loomulikult on Kaia võimeline mängima ka top 10ga kui võrdne võrdsega aga kahjuks ka top 120 kui võrdsega.Anett on ikkagi noor, pole ka Kaia sellises vanuses suurt midagi korda saatnud olnud, pärast noorte prantsusmaa lahtiste võitu oli pea 5 aastat tühja maad,kui Luzghin ta agressivselt mängima õpetas.
Ära ei tasuks ikkagi unustada edetabeli 47- dale selge koosa andmise,ka omal ajal kaotas Natalja Zvereva esmakrdselt finaalis ja peaväljakul olles lausa 6:0 6:0 eile läks Venusega ikkagi vähemalt 10 korral täierauaga andmiseks millest pooled võitis Anett.Ka tegi ta Venusele 2 servi geimi nulliga.Ka ei saanud Veenus Aneti servigeimi ise oma hea mänguga kätte vaid Anet riskis liialt iga lõõgiga ja lõi palju ära lüües palli veidi välja.Tal ei olnud ka kogemust et talle keegi nii kõvasti ise vastu lööb.Tema mängus on antud hetkel puudu kavalusest.Oleks paljudes kohtades piisanud lihtsalt plokist ja suunamisest,kuna pall oli juba niigi suure kiirusega mängus.Aneti tänane koht võiks ikkagi olla top 30-50 ja varsti saab see nii olemagi.Ära ei tasuks unustada ka tobedat varjutust platsil,pärast nende mängu Serena mängus oli hea mängida kuna varjutust paltsil polnud.
Ütleme nii,et kui oleks Venusel olnud see 7 mäng ja Anetil 4 ja sooja ei oleks olnud mitte 29 kraadi vaid ütleme 19 kraadi ja kodus mänginud kes teab mis siis oleks juhtunud.
juhm to velts7. september 2015, 19:21
Võiks nüüd natukene aus olla ja tõdeda, et Kaia kaotused endast allpool tulijatele on tulnud peale vigastuspausidelt tulemisi.
Peab olema silmaklappidega, et arvata nagu oleks Anetil olnud Venuse vastu mingi võimalus. Anett ei oleks saanud hakkama ka Pavlyuchenkovaga, kui tal oleks sel päeval serv töötanud ja ta oleks "ülesse ärganud".
Veel rumalam on hakata võrdlema Kaia ja Aneti saavutusi noortena.
Mis võimalused on Anetil praegu ja mis olid Kaial?
Ma hoian Anetile pöialt, aga ei ole vaja Anetti toppida sinna, kuhu ta veel ei kuulu. Samamoodi on rumalus Kaiat hakata maha tegema, sest on tervisega kimpus olnud. Kaial on lihtne oma koht tagasi võtta kogemuse pealt. Anett aga peab hakkama neid alles korjama. Püsigem reaalsuses.
lugege7. september 2015, 09:22
ometi oma kirjutatud tekst läbi