Sloveenia ajalehedFoto: Mart Treial
Jalgpall
7. september 2015, 12:22

Sloveenia ajaleht pühendas Vassiljevile eraldi artikli (9)

Nii Sloveenia kui Eesti jaoks väga tähtsa EM-valikmänguni on jäänud päev. Sestap on loomulik, et kohalik meedia kirjutab muuhulgas eelseisvast vutimängust.

Ajaleht Delo pühendas meie keskväljamaestro Konstantin Vassiljevil aga koguni terve artikli, mille pealkiri ütleb: "Vassiljev ässitas taas Sloveeniat".

Leheloo sisu keskendub üldjoontes laupäevasele Eesti - Leedu mängule ning sellejärgsetele Eesti koondislaste väljaütlemistele. Samuti toob autor artikli lõpu osas ohtlike eestlastena esile kaks korda sloveenidele võiduvärava löönud Ats Purje ning Sergei Zenjovi.

Üldiselt aga ootab kohalik meedia oma koondiselt homme vaid võitu, mis on iseesenest mõistetav. Ei Delo ega teine päevaleht Vecer oma koondist 2:3 kaotuse eest Šveitsile üleliia ei hurjuta. Pigem arutletakse, kuidas ikkagi play-off'i viiv kolmas koht ära napsata.

"Baseli mängu taganutmine meid ei aita," sõnas Leverkuseni Bayeri poolkaitsja Kevin Kampl Delole. "Peame Eestit võitma ja kolmanda koha tagasi võtma. Balti derbi võitnud eestased istuvad Marioris ilmselt tihedalt kaitses ja loodavad vasturünnakutele."

Kohtumine Mariboris algab Eesti aja järgi homme kell 21.45