Andres SõberVideo: Aldo Luud
Korvpalli EM 2015
7. september 2015, 13:45

ÕHTULEHT RIIAS | Andres Sõber: EMil edasipääs on nagu Oscari gala - vahel läheb käitumine sassi ja tõmbad supi rinnale! (2)

Eesti meeste korvpallikoondise abitreener Andres Sõber sõnas mängueelsel treeningul, et meeskonna sees pingeid ei ole.

"Fakt on see, et ei ole meil need asjad õnnestunud, aga kui otsite mingeid pingeid ja värke - seda ei ole! Hetkeseis on selline, et meil on kõvad vastased ja oleme liimist lahti, aga täna õhtul juba on uus mäng!"

"Ma ei armasta ju valetada, hakata siin juttu ajama, et kõik on hästi, aga samal ajal närime üksteisel kannikast tüki välja. Autokummis on pinged sees - kas on survet või ei ole! Ikka on ütlemisi, see on ka loogiline, aga ma arvan, et olen piisavalt kogenud mees ja tajuks, kui midagi sellist oleks," sõnas ta, lisades, et tuletab meestele rasketel hetkedel meelde, kuhu nad jõudnud on ning milliseid vastaseid alistanud. 

"Ma isegi arvasin seda, et väikese õnne korral võib ei tea, mida juhtuda. See on umbes nagu Oscari gala, kuhu saab väga harva ja mingid sellid koos, vahel läheb käitumine sassi ja tõmbad supi rinna peale!"

Sõber kinnitas, et fännide kohalolek on vaatamata vilekoorile väga rõõmustav. "Minus see ei tekita mingeid emotsioone, emotsioonid olid siis, kui koer ära suri! See on kõva surve meile kõigile, nemad teevad oma tööd ja selge see, et kui tuled siia, ootad, ja antakse käkk kokku, siis mis seal ikka teha. Ma tervitan neid ning olgu täna õhtul kõik kohal!"