Korvpalli EM 2015
7. september 2015, 13:59

ÕHTULEHE VIDEO | Mees, kelle nime karjusid tuhanded korvpallifännid, Reinar Hallik, tegi EM-debüüdi tütre silme all

Kui Eesti korvpallikoondise eilses 29punktilises kaotusest Belgiale välja tuua üks helge kild, peab see olema Reinar Hallik. Seda mitte mehe soorituse tõttu – statistikasse läks kirja kolm mänguminutit, kaks ebaõnnestunud kaugviset ning üks punkt. Hallik oli hoopis Eesti fännide absoluutne lemmik ja mitmetuhandepealine kisakoor nõudis teda platsile valjuhäälselt ja korduvalt.

"See tuli üllatusena ja oli tõesti väga meeldiv tunne," võttis mängumees ise kogemuse kokku. Fännide nõudmistel oli ka mõju ja Tiit Sokk vahetas Halliku viimasel veerandil väljakule. "Judinad käisid läbi ikka. Pulsi tõmbas 400 peale, kui kaks otsa ära tegin ja sinna mu mäng ka läks. Ei õnnestunud väga see sissetulek eile," rääkis mees, et EM-finaalturniiri debüüdil tegemiseks on vaja kõvasid närve. Hallikul on tegelikult hästi mängimiseks ka lisamotivatsiooni – tuhandete teiste Eesti fännide seas elab mängudele kaasa ka ta tütar.

Kui palju koondislaste peas vasardab, et EM-finaalturniiri on alustatud kahe suure kaotusega? "Me rääkisime ka sellest täna natukene. Toiminut muuta enam ei saa ja kui me masenduses oleme, võib veel selliseid kaotusi tulla. Seda on küll raske teha, aga üritame ära unustada, mis oli, ja elu läheb edasi. Kolm mängu on ees ja üritame neist maksimumi võtta," lubas Hallik.