Jalgpall

ÕHTULEHT SLOVEENIAS | Klavan trööstis Metsa: kõigil võib juhtuda, mina eksin samamoodi (5)

LISA KOMMENTAAR

ikka juhtub10. september 2015, 01:34
said ju brassid mm-l sakslaste käest kodus tähtsas mängus 1-7 peksa ja mis siis,täna Neymar naeratab ja elu läheb edasi.
finedin fidaan9. september 2015, 09:38
jah ,kõik mis ragnar ütles vastab tõele aga eksimusel ja eksimusel on vahe ,sa võid nõmme kalju ja flora mängus eksida sellise olukorras aga mitte selles mängu ,kus tegelikult selgub kas ,koondis saab edasi või on pärast seda eksimust rong läinud ja tagatuled paistavad pimeduses kaugenevalt!!! ma ei saa tänaseni aru mida Mets mõtles ,kui talle jookis pall jalgesse ja ta ei löönud seda palli uttu ja hakkas selg ees madlema sloveenia ründajaga ,iga väikse täanava väike vuti poiss teab seda et oma värava eest lüüakse pall minema ,eemale kaugemale isegi lükanud pall väravahi suunas ,sest väravaht oli ju valmis ka oma mehe palli tõrjuma .no ei saa aru ja mina võtaks ikkagi mets akui kaitse mängija mingiks ajaks koondisest välja ,sest mees peab oma kalast aru saama ja mõistma ,et ta eksis kogu riigi kontekstis ,mitte ei eksinud ainult oma oskamatusest ja vale otsusest.Ja hea Klavan ,kes on kapten ja kaitse liini eest vastutav ,peaks seda ka teadma ,et see eksimus maksis rohkem ,kui ainult edasise koha lõppvõistlusee suhtes-mõelge ise kui palju on higi valatud ja alju on vett merre voolanud selle hetkeni kuni mets eksis ja kõik läks tühja ,ma ikkagi väärtustaks seda mis oli koondise poolt enne tehtud ja saavutataud ,kui raskelt tuli leedu vastu võit ja nüüd selline ´´labane´´ kaitsja eksimus! masendav ja kahju ja kui kallis eksimus näitab aeg ,minu sõnum on see ,et Karol Mets peaks vaatama peeglisse ja saama aru kui suure vea ta tegi ja kui palju see kogu Eesti jalgpallile ja koondisele ja muidugi fännidele ja kogu Eesti rahvale tegi!? kurb!
Vastane mängis meid üle, üks mängumees süüdlaseks teha... kuidas see pall ikka nii kaugele (värava lähedusse) mängiti, kes lasid sellel sündida?9. september 2015, 15:19
Jalgpalli mängitakse ka peaga, selle peaga tuleks ka mõtelda.
setu9. september 2015, 07:57
Vaatamata sellele, mis juhtus, mängisid poisid hästi. Aga juhe jookseb meil vahel kokku igaühel....
VUTTIMISMIST9. september 2015, 01:02
Olen viis päeva...nii tühi et saamlusest räägin edasi kui mehed postil tagasi...
Aet Süvari OLI PARIM