Ragnar Klavan oli 85. minutil lähedal viigiväravale, aga Samir Handanovic tõrjus ta lähilöögi.Foto: SRDJAN ZIVULOVIC
Jalgpall
9. september 2015, 00:51

ÕHTULEHT SLOVEENIAS | Klavan trööstis Metsa: kõigil võib juhtuda, mina eksin samamoodi (5)

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan keeldus Mariboris Sloveenia käest saadud 0:1 kaotuse järel väravaolukorras jämedalt eksinud Karol Metsa patuoinaks tembeldamast.

"Jalgpall ongi vigade tegemise sport. Kes vähem eksib, see võidab. Ma ei soovi sellest väravaolukorrast rääkida. Kõigil võib juhtuda, mina eksin samamoodi. Meie meeskond on ühtne – võidame koos ja kaotame koos," sõnas Klavan.

"Kohe kindlasti ei saa ründajaid süüdistada, et me sellise taktika valisime. Kui palli ei valda, on raske leida neid auke, kuhu pall mängida. Kui me neile pressi alt plonne pähe paneme, siis neil on raske midagi ära teha.

Suures plaanis meie taktika toimis. Teadsime, et keskkaitsjatega mängu ehitamine pole nende tugevaim külg. Kui jätta see õnnetu värav kõrvale, siis tundus, et olime hästi kompaktselt kaitses ja neil oli raske meist läbi murda.

Olen sellise lolli eestlase mentaliteediga, et usun lõpuni. Niikaua kuni mängud kestavad, peab uskuma. Muidugi ma ei hõlju pilvedel, sest meid ootavad kaks rasket mängu, aga meil pole midagi kaotada."