Konstantin VassiljevFoto: Heiko Kruusi
Jalgpall
9. september 2015, 01:09

ÕHTULEHT SLOVEENIAS | Konstantin Vassiljev: me ei realiseerinud nende eksimusi ära

Eesti koondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljevi arvates oli tänane mäng suht võrdne. Määravaks sai tema sõnutsi see, et meie ei realiseerinud sloveenide eksimusi ära, nemad aga tegid seda edukalt.

"Ei olnud kõige ilusam mäng. Kahju, et kinkisime neile selle värava ja nüüd ongi kõik," sõnas Vassiljev, kelle sõnul valitud taktika toimis.

"Esimesel poolajal ta kaitses töötas, aga poolaja esimeses faasis ei suutnud me teha häid üleminekuid kaitsest ründesse. Mida mäng edasi, seda rohkem me ohustasime, aga meil polnud ühtki 100% väravavõimalust. 

Kas meie meestel oli ehk liiga suur pinge peal? "Ma ei oska teiste meeste eest öelda, aga muidugi tahtsime võita."

Magnus Pehrssoni arvates on tal praegu parim Eesti koondis, mis tal pisut vähem kui kaeh aasta jooksul olnud on. Kuidas Kostjale tundub? "Raske öelda. Koondisega on selline lugu, et tuled kaheks mänguks kohale ja palju oleneb sellest, kes kuidas klubis mängib. Selles suhtes on küll praegu parim seis, et kõigil on korralikult mängupraktikat."

Kas play-offi rong on nüüd lõplikult läinud? "Arvan, et me ei pea illusioone ehitama. Tänane võit ei oleks meile midagi garanteerinud, aga andnuks võimaluse mõelda edasipääsust. Tänane tõmbas sellele kriipsu peale."