Korvpalli EM 2015

Au revoir! Korvpallikoondise teise poolaja kollaps jättis nad play-off’ist välja (5)

LISA KOMMENTAAR

kaisi12. september 2015, 19:26
Spordisõber12. september 2015, 00:44
Üldiselt lahja esitus, aga paar mängu ju näitasid, et eesti poisid veel oskavad korvpalli mängida, kui vaid see "kolmanda veerandi needus", arvasin juba Cramo ja Rocki möödundaastaste mängude pealt, et see on nüüd siis murtud, aga ei, lõi taas välja ja veel väga vastikul ajahetkel. Aga treenerit oleks küll eesti poistel vaja, mitte sellist Soku mõõtu "kaitsemängijat" ega Sõbra sugust mullikeste loopijat, aga sellist tõsist, kes oskaks momendi parimad panna korvpalli mängima, sest see on treeneri kohus, palli korvi viskamine peaks aga olema iga endast lugupidava korvpalluri enda mure, meil kahjuks selliseid veel palju ei ole, aga ehk mõni poiss võtab kätte ja õpib sellegi kunsti ära.
ss11. september 2015, 12:52
Jäi ikkagi puudu sellisest peatreenerist nagu Kuusmaa või Kullamäe. Vastaste vead olid täis kolmanda ja neljanda veerandi poole peal kuid ei võetud mitte midagi ette et seda ära kasutada. Ju siis treener ei suutnud mehi mängima panna.
kahju11. september 2015, 12:19
eesti korvpallurid on nõrgad küll ...
hea on11. september 2015, 09:47
tore, et välja langesid. nüüd on ajakirjanduses vähem sõimamist ja õiendamist, kui nad kaotavad.
kui suur oli rõõm, kui nad napilt em-le pääsesid. aga kui suur on sõim, kui nad seal kaotama hakkasid. tundke rõõmu. tundke rõõmu, ka riias mängimine on võit, paljud seda üldse ei saa.