Spordiblogi

Kas sõudjatel spordiaasta parima Kristjan juba käes? (3)

LISA KOMMENTAAR

Mitu "Kristjanit" loosi läheb? Muidugi on sõudjad parim võistkond, liiati on koosseisus K. Palusalu sugulane Tõnu!22. september 2015, 07:51
Kes on ind. alal parimad, kas taas pannakse "e-hääletus" tööle? Ei-noh, kisub kohati köhima küll. Spordis võib ju hinnata ka "meeldimist", aga see tähendaks rohkem naljatamist. Valitsema peaks rohkem asjatundjate arvamus, eelkõige FAIR PLAY!
Tasa sõuad kaugele jõuad17. september 2015, 10:39
Tulemus tehtud- see on fakt. Paraku tuleb tõdeda, et kui minna antud looga rahva sekka, siis enamik pole värskest suurtulemusest kuulnudki, ammugi siis saanud võimalust kaasa elada. Kas videokordust antud sõidust eksisteerib, seda ei oska öelda, aga selleks, et rahvakangelasauhinda ära teenida, tuleks tulemus ennekõige rahvani viia ja seda eksponeerida. Hetkeseisuga võiks auhinna anda pigem Eesti heitjate koondisele, korvpalluritest rääkimata, sest kogeda põrgukatlas keemist ning samal ajal mängida tuhandete fännide ees, ilma püksi laskmata -on tunnustamist väärt tulemus.
Juhm14. september 2015, 11:54
"..anda meeste paadininasse Kristjan oleks Eesti spordiavalikkuse ühemeelne toetusavaldus OM-hooaja eel. Et mitte öelda avanss."
Ei saa aru: mehed tulevad MM-l pronksile ja keegi räägib avansist!? Jutt käib ju 2015-st aastat!