Norbert Hurt.Foto: LAURA OKS
Jalgpall
12. september 2015, 20:28

Flora loots Norbert Hurt: mängijad tõenäoliselt teadsid Levadia kaotusest ning see võis meid kammitseda

Eesti meistriliiga tabeliliidriks tõusnud Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt sõnas, et 3:1 võidu Sillamäe Kalevi üle võis raskemaks teha tõik, et Flora pallurid tõenäoliselt teadsid senise tabelijuhi Levadia 0:1 kaotusest Narva Transi vastu.

Valitsev tšempion Levadia edestas enne 28. vooru Florat kahe silmaga, kuid Dmitri Barkovi värava tõttu saadud napp kaotus idavirulaste vastu tähendas, et Floral on võimalus liidriks tõusta.

Kuigi Sillamäe läks tänu Igor Tšeminavale kohtumist juhtima, andsid Nikita Baranovi ja Joonas Tamme tabamused ning Tšeminava omavärav ülivajalikud võidupunktid pealinlastele.

"Me ei saanud mängu hästi käima ning olime alguses rabedad. Lasime [värava] ära lüüa, kuid kohe teise poolaja alguses tõime vahetusega teravust sisse. Poolajal rõhusin, et keskendume käimasolevale mängule," kommenteeris peatreener kohtumist. Poolajapausil otsustas Hurt välja vahetada German Šleini, keda asendas Brent Lepistu.

Kuna Levadia matš Transiga lõppes ligikaudu pool tundi enne Flora mängu algust, poleks ime, kui tulemus Hurda hoolealuste mõtteis oli. "Treenerid olid Levadia kaotusest teadlikud, tõenäoliselt ka mängijad. See võis neid kammitseda," ütles loots.

Samuti suutis Sillamäe Florat üllatada, kuna personaalse valve all oli tallinlaste üks ohtlikemaid mängijaid - ründav poolkaitsja Zakaria Beglarišvili. Grusiini üritas ohjeldada Aleksandr Ivanjušin.

Meistriliiga aasta lõpuni on kaheksa vooru ning Hurt usub, et Flora suudab edu Levadia ees hoida, vahest isegi suurendada. Mis on eduka hooaja lõpu saladus? "Peame olema vaimselt tugevad ja stabiilsed."