Petter Northug ja Emil JönssonFoto: SCANPIX SWEDEN
Talisport
14. september 2015, 16:31

Kuidas reageeriti Petter Northugi eemalejäämisele?

Täna avalikustatud uudis, et Petter Northugil ei lasta MK-etappidel võistelda, on loomulikult pannud spordimaailma kihama.

"Kui Petter ei saa võistelda, on see väga kurb ja ebaõnnestunud," vastas NRK järelpärimisele Northugi peamine konkurent, rootslane Emil Jönsson. "Kui ma saaksin ennustada, usun, et see supp lahtub iseenesest," jäi ta siiski lootusrikkaks.

Norra suusakoondise peatreener Trond Nystad tõdes Dagbladetile, et suhtles Northugiga viimati Livignos toimunud laagris. "Ta oli väga heas tujus ning uue hooaja eel lootusrikas. Tõsiselt kahju, et ta MK-etappidel osaleda ei saa. Loodan, et osapooled jõuavad kokkuleppele ning see ei halva tervet koondist," ütles ta. "

Northugi mänedžer Are Sørum Langås sõnas, et suusamees ei soovi suusaliidu avaldust kommenteerida. "Võtame teatavaks, et selline pressiteade on suusaliidu poolt avaldatud. Omapoolse kommentaari anname lähipäevadel. Rohkem meil täna midagi öelda pole," vahendas tema sõnu VG. 

Hämmingus oli ka jalgpallur John Arne Riise: "Null Northugi?Keda ma siis talvel vaatama pean? Absoluutselt naeruväärne! Lõpuks ometi talv, kus ma võiksin temaga mõõtu võtta. Kes ütleb ei?