Hannes Anier.Foto: FC Flora
Jalgpall
14. september 2015, 21:13

Floraga liitunud Hannes Anier: Eesti liiga reegel, mis mul sel hooajal mängida ei lase, tuli šokina

Järgmiseks hooajaks FC Floraga liitunud Hannes Anieri sõnul oleks ta soovinud küll mängida ka sel hooajal, kuid ootamatult tulnud üleminekureeglistiku punkt jätab mehe selleks aastaks veel pealtvaatajaks.

Ametlikes mängudes saab Anier kaasa teha alles järgmisest aastast - seda küllaltki huvitaval põhjusel. Nimelt on Premium liiga juhendis punkt 13.20, mille kohaselt oleks Anier pidanud sel aastal mängida saamiseks Auega lepingu lõpetama umbes kuu aega hiljem:

13.20. Igal Premium ja Esiliiga võistkonnal on lubatud ülesandmisvälisel perioodil kuni septembrikuise esimese täisvoorule eelneva tööpäevani erandkorras üles anda üks teisest jalgpalliliidust tulev elukutseline jalgpallur, kelle leping klubiga on lõppenud peale eelviimase, kuid enne viimase ülesandmisperioodi lõppu. 

"Eestisse naasmine oli mingil ajal ikka mõttes, aga see reegel, mis mul sel hooajal mängida ei lase, oli üsna kõva tagasilöök ja üllatus," sõnas mees Soccernet.ee-le. "Kahju, aga mis seal ikka. Minu info järgi sai mind registreerida ka pärast Eesti akna sulgumist, aga hiljem tuli välja, et tegelikult ikka ei saanud. Jäin lihtsalt veidi hiljaks."