Team HaanjaFoto: Team Haanja
Talisport
15. september 2015, 14:48

Suusatippude poolt asutatud Team Haanja hakkab jumet võtma - esimene toetaja olemas! (1)

Eesti suusatamise arenguks loodud Team Haanja on leidnud oma esimese sponsori, kelle abiga Triin Ojaste, Algo Kärp, Raido Ränkel, Aivar Rehemaa, Marko Kilp, Alvar Johannes Alev, Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu hetkel treeninglaagrites viibida saavad.

"Oleme võtnud eeskuju sarnasel kontseptsioonil töötavatest eratiimidest Soomes, Rootsis ja Norras, mis toimivad ühise suurema eesmärgi nimel, omades seejuures iseseisvat sponsorstruktuuri. Meil on ambitsioonikaid sportlasi ja loodetavasti ka potentsiaalseid toetajad, keda katsume omavahel kokku viia. Suusaliidu võimalused on piiratud ja kogu Eesti spordi rahastamine otsib parajasti elujõulisemat kontseptsiooni. Meil tuleb aga hooaeg peale ja seetõttu pidime ise käised üles käärima," selgitas tiimi juht Karel Tammjärv.

Team Haanja treeninglaagrid eeloleva hooaja ettevalmistamiseks on juba planeeritud ning tänu täna alla kirjutatud Merko Ehituse lepingule harjutavad kõik tiimi sportlased hetkel keskmäestikulaagris.

Aivar Rehemaa treenib Anatoli Šmiguni juhendamisel USA-s, Triin Ojaste treener Kalju Ojaste näpunäidete järgi Kesk-Euroopas koos Algo Kärpi, Karel Tammjärve, Raido Ränkeli, Marko Kilpi, Alvar Johannes Alevi ja Andreas Veerpaluga, kelle praktilised treeningud toimuvad Andrus Veerpalu juhendamisel koos Kasahstani suusataja, kahekordse MM-i pronksmedalisti Aleksei Poltoraniniga.