Brent Lepistu (käsi üleval)Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
15. september 2015, 22:20

Nooremseersant Brent Lepistu: sain Võrust Tallinnasse, loodetavasti õnnestub nüüd hommikuti trennis käia

Jaanuaris Võrus, Kuperjanovi jalaväepataljonis 11 kuu pikkust ajateenistust alustanud ning täna esimest korda tänavu Flora algkoosseisu kuulunud Brent Lepistu sõnas, et on kolm nädalat regulaarselt treeninud. 

"Sain Võrust Tallinnasse üle tulla ja loodetavasti õnnestub nüüd igal hommikul trennis käia," lausus Lepistu mängujärgsel pressikonverentsil. "Kui mängudel vaja, olen alati olemas, seega jalgpalli mõttes olen loodetavasti jäädavalt tagasi."

Üllatav oli Lepistu nime algkoosseisust leidmine seetõttu, et enne tänast oli ta sel hooajal mänginud meistrisarjas vaid 45 minutit (laupäeval Sillamäe Kalevi vastu). Kas vähese mängupraktika pealt oli raske säärases tähtsas mängus algrivistuses platsile joosta?

"Olen viimase kaheksa kuu jooksul nii palju raskusi oma elus näinud, et mis siin rasket on? Kui sa naudid seda mängu ja saad 90 minutit tippjalgpalli mängida, siis pole mõtet üle pabistada. Mul oli hea meel selle üle, et Flora on alati harjunud palli hoidma ja seda kõigutama, aga täna treenerid tegid hea valiku. Vaatasime, et Kalju vastu on võidetud mänge nii, kui on pigem passiivsem pool oldud ja kiirrünnakte peale mängitud, valisime selle taktika ja tulemus on teie ees – 2:0," sõnas Lepistu rahulolevalt.