Korvpall

Kalev ootab Sten Soku allkirja, Kanguri peale hammas ei hakanud (8)

LISA KOMMENTAAR

Mari16. september 2015, 12:55
Mida nähakse üldse kanguris? Kas kalev tahab teda vaid tema nime pärast või milles asi on? EMil nägime mis seisus ta hetkel on, aga eks vanus hakkab ka juba kõrgemaks muutuma ja vigastustega ka koguaeg probleeme. Itaalias viimasel hooajal ei teinud ta sõna otseses mõttes mitte sittagi. Hea ongi, et cramol ta peale hammas ei hakka, kuradi üle täheldatud mängija on see kangur.
mnjah16. september 2015, 11:04
Arvan, et Kangur ei viitsi sellise raha eest, mis Cramo pakub, seda lendamisega kaasnevat ajudek..ppi taluda. Pikat, tüütud lennud, kuhugi Venemaa urkasse ei mõjuks ka tema seljale hästi, Itaalias on mõnus, soe kliima ja ka tüütut reisimist vähem.
a16. september 2015, 13:52
Ehk siis tüüpiline mugavustsoonis Eesti korvpallur? Täpselt samal põhjusel manduvad Gert Dorbek ja Tanel Sokk Tartus.
a16. september 2015, 13:52
Ehk siis tüüpiline mugavustsoonis Eesti korvpallur? Täpselt samal põhjusel manduvad Gert Dorbek ja Tanel Sokk Tartus.
kahju küll,,,16. september 2015, 09:54
Nähes Kanguri vormi ja suhtumist Eesti koondisse turniiril ,olen temas pettunud .Ma tean et ta on hea mängumees aga arvan et tema vorm on kukkumas tugevalt ,kui ta lahebki tagasi kuskile makaroni voi manjana liigasse ... Endale ta turniiril ta head reklaami kull ei teinud seal kohe kindlasti mitte !!
kiibitseja16. september 2015, 09:07
Koondises tehtud esituste põhjal ma soovitaksin Sokk-u teenetest hoiduda! :P Või kui seda tehakse tõesti kossuhuviliste tervise huvides - kindlad pakid, et vältida närvilisi mängulõppe... no siis ma ei tea... palun väga! :P
Huviline fänn16. september 2015, 07:46
Kangur on vägagi hea mees. Kuid praegu on olukord selline, et tema tervis pole see ja vastav mehele, millist BC Kalev/Cramo vajaks. Ilmselt on siit tulenevana paigast ära ka hinna ja kvaliteedi suhe. Sten-Timmu Sokk on hea mees, Eesti poistest parim. ja ka Martin Dorbekiga on nad täiesti erinevad mängujuhi-tüübid, seega täiendavad teineteist: Küll on aga väga suuri kõhklusi ja kahtlusi, et VTB Ühisiliiga japks jääb ta ikka nõrgaks. Aga tema enda ja Eesti korvpalli huvides oleks parim, kui ta siirduks BC Kalev/Cramosse. Siis oleks ju Kalevil koos vägagi hea Eesti noorte ja perspektiivikate ning seega tulevikumeeste kooslus - Sten-Timmu Sokk, Rain Veideman, Sten Olmre, Erik Keedus, Janar Soo -, lisaks veel kogemustega Grego Arbet ja "poisike" Silver Jurno. See kuusik või seitsmik saab koos harjutada ja ka kokku sulada.
Huviline fänn16. september 2015, 07:47
Vabandan, unustasin loetelus Martin Dorbeli.