Korvpalli EM 2015

TIIT SOKU KOKKUVÕTE EMist – miks mõnigi Eesti koondise korvpallur pingile kukkus (9)

LISA KOMMENTAAR

nojahh.....18. september 2015, 13:10
Puudub ikka mängujuht,korralik keskmängija ja lauapallidele ei viitsita ka järgi joosta. Ja muidugi treeneri möödalaskmised.
eelnevatele18. september 2015, 12:28
Olin ka Riias. Mängijate-treenerite kohta ei ole (kui 2 esimest mängu välja jätta) midagi ette heita, materjal ongi hetkel enam-vähem selline nagu ta on. Küll aga ajasid oksele osad eesti päritolu ossid, kes pidasid end selgematel momentidel samuti kossuspetsialistideks.
Tänud Tiit&co'le mõnusa kossuelamuse eest!
Vambola18. september 2015, 12:12
Tere
Vaatasime kõiki Riia mänge kohapeal. Tähelepanekud:
1. Mehed ei olnud selliseks turniiriks valmis !
2. meeskonna komplekteerimine oli ebaõnnestunud
3. treeneri tegevus turniiril alla arvestuse
Kokkuvõtteks: sikud tuleb sokkudest lahutada, enne midagi head ei tule
Tänan
A18. september 2015, 12:06
Artiklit lugeda ei lasta ,aga nõustun eelmise kommenteerijaga ja lisan , et eks ta oli vähese trenni viga - meestel ei olnud vastupidavust ega kätteõpitud leivanumbreid
Huviline fänn18. september 2015, 11:48
Postimehes räägib EEsti Korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk "üle võlli läinud trianglist". See intervjuu annab paraku ilmekalt edasi seda, et tegelikult polnud Tiit Sokk peatreenerina valmis meeskonda sellisel tasemel juhendama, ja ilmselt pole seda tänagi. Kahjuks on see nii. Seda rõhutas ju ka Gert Kullamäe: vabas tõlghenduses, et Tiidul on sellisel tasemel kogemused küll mängijana, kuid mitte treenerina. Tal ju puudub reaalse treeneri kogemus. Oma korvpallikool tõsise korvpalli mõttes alles lastega, esiliiga võistkond (!?), eestikatelgi vaid Tallinn Tehnikaülikooli KK, pisut, mõni kuu BC kalev/Cramot. Nüüd on teised süüdi. Nõustun ka täielikult Tammiste ja teistega, kes teinud etteheiteid meeskonna komplekteerimise osas. Selle turniiri kontekstis võeti täiesti mõtetute meestena kaasa Tanel Sokk, Gert Dorbek, Rainer Hallik. Mängujht Sten-Timmu Sokule polnudki ju vahetust. Ja sellele juhtisid tähelepanu enne turniiri pea kõik sõnavõtjad. Seda oleks saanud teha Martin Dorbek. Aga nüüd tegi ta seda "tribüünil"????!!!! Ja põhjendus, et need mehed viisid meid finaaltueniirile ei päde. Ei ole ju riigi rahvuskoondis mingi sotsiaalhoolekandeasutus.
Meister18. september 2015, 12:24
Sokk oli pikalt Nybiti peatreener ja võitis selle mansaga ka eestikate medaleid.
Kui me räägime EM turniiri kogemusega treeneritest, siis jääb valikusse ainult Jaak Salumets ja Üllar Kerde.
Lõpetaks selle mõttetu lahmimise ükskord ära! Kes oleks olnud parem treener? Palun nimesid! Kullamäe kandidaat ei sobi, sest ta astus ise sellelt rongilt maha peale seda kui Rocki peatreeneriks sai...
see tahtmine ja teostus..18. september 2015, 12:35
See oleneb satsi pealikust, kes on mõtetu ja kes pole, üldiselt 3 minutit saab ka mõtetud mehed mängima panna maksimaalselt ja vaevalt ta need si... mängib kui väsinud mõtega mees.
Huvilien fänn18. september 2015, 12:53
Ehk muus osas nõus. Kuid, kui ikka mängujuhile pole vahetust ja seda peab tegema hoopis teise ampluaaga mees, ongi komplekteerimine üdini vale. Ja sellel juhiti ju korduvalt enne turniiri ka tähelepanu. Samas sai Veideman mängu juhtimisega rahuldavalt hakkama. Aga sellise taseme turniir ei ole ikka õppimise koht!!!!
ole nüüd18. september 2015, 14:17
sa ikka ei mõista seda mängu. meie riigis ongi 7-8 meest, kes selle taseme välja kannatavad. timmu vahetus pidi tanel olema, kes aga ei olnud turniiriks üldse valmis, kolmas valik mängujuhiks oligi veidemani lükkamine sellele kohale. veidekas sai üllatavalt hästi asjadega hakkama. lihtne on öelda et kolm meest on niisama kaasas, aga öelge nimed, kes oleks pidanud asemele võtma? pole ju kedagi sellise tasemega hetkel. ja martin dorbek on tore poiss, aga sellel tasemel loota, et ta hakkama saaks paremini kui timmu... peab ikka naiivne olema.