Malcolm Wilson.Foto: JOOSEP MARTINSON
Auto-Moto uudised
19. september 2015, 13:34

Tänaku tiimiboss Malcolm Wilson meeskonnast: vähemalt on meil Ott, kes näitab, milleks meie auto võimeline on (4)

Rallisõitjate Ott Tänaku ja Elfyn Evansi tööandja M-Spordi juht Malcolm Wilson ütles väljaandele Autosport, et ei plaani vaatamata kesistele tulemustele Evansit vallandada. Samas on selge, et waleslane peab arenema ning majakaks on just Tänak, kes on näidanud, milleks M-Spordi masin tegelikult võimeline on.

26aastane Evans on pärast kümmet etappi autoralli MM-sarja üldarvestuses 63 punktiga seitsmendal kohal. Naljakal kombel on eestlane Tänak teeninud vaid silma vähem.

Väidetavalt oli Wilson pärast viimast MM-etappi Austraalias kaalunud, kas jätta Evans hooaja viimaseks kolmeks etapiks "pingile" või mitte, kuna konstruktorite karika arvestuses on võitlus teisele kohale tihe ning iga punkt kuldaväärt. M-Sport on hetkel 148 punktiga neljas, teist kohta hoidev Hyundai edestab neid 29 silmaga.

"Olen talle öelnud, et teda ei jäeta hooaja lõpust kõrvale, kuid me peame tema sõidus positiivseid muutuseid nägema. Õnneks on Ott meie meeskonnas, tänu millele näeme, milleks M-Spordi auto tegelikult võimeline on," ütles Wilson.

Autoralli MM-karussell võtab järgmisena suuna taas Euroopasse, kui 1.-4. oktoobrini sõidetakse Prantsusmaal Korsika saarel 11. etapp.