Andres Sõber.Video: Video: Tiina Kõrtsini
Sport TV
19. september 2015, 18:50

ÕHTULEHE VIDEO | Andres Sõber: välismaalastele pole praegu midagi ette heita (2)

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber leidis pärast koduse turniiri finaalis saadud 62:70 kaotust Kalev/Cramole, et võit läks õigesse kohta.

"Kõige tähtsam, et saime kaks korralikku mängu ja poisse proovida. Alar Varrak proovis ka pidevalt mehi, mis lõi nendegi rütmi sassi. Meil on kujunenud heaks tavaks, et sel turniiril saab meestest kõvema ülevaate. Suur tänu Cramole ja TTÜ-le, et nad meiega mängima tulid!" ütles Sõber videointervjuus Õhtulehele.

Tarva ridades on praegu viis välismaalast. Neist lätlaste Reinis Strupovicsi ja Roberts Stumbrise ning ameeriklaste David Haughtoni ja Brandon Goode'iga on leping sõlmitud, mõlemas kontrollmänguks resultatiivseimaks kerkinud serblase Nemanja Mariciga veel mitte. "Küll see leping ka tuleb. Iga mehe suvise treenituse taust on erinev. Aga nad teevad oma töö ära. Kui oleks võtta kodumaa poisse, võtaks neid, aga niisugune on hetkeseis. Praegu pole välismaalastele midagi ette heita," lisas Sõber.

Tarvas peab järgmisena karikavõistluste esimese ringi mängud Kose meeskonnaga "Ei, Emotsioon". Kas enne meistrisarja algust veel mõni kontrollmäng plaanis on, vaata videost!