Pau GasolFoto: EMMANUEL DUNAND
Spordivaria
20. september 2015, 23:09

NII SEE JUHTUS | Sport 20. septembril: Leedu leppis hõbedaga, Ferrari rõõmupidu Singapuris, Jääger pommitas Norras (7)

Täna oli pühapäev ehk tunne end mõnusalt, viska jalad seinale ja lase Õhtulehel tuua sinuni kõik päeva tähtsaimad spordisündmused: vormel 1 etapi Singapuris võitis Sebastian Vettel, Eesti ergejõustikutähed möllasid Türil, korvpalli EMi võitis Hispaania Leedu ja Prantsusmaa ees. 
22:57
KORVPALLI EM

Pau Gasol: "Meil on olnud uskumatu EM! Oleme väga raskelt siin võidelnud ning kuigi meil oli raskusi, reageeris tiim sellele väga hästi. Meil oli selg vastu seina, kuid saime sellest meeskonnana üle. Teadsime, et peame mängima kaitses ülihästi ning saime sellega hakkama. See EM on midagi, mida jään mäletama elu lõpuni!"

22:50
KORVPALLI EM

Leedu mängujärgsed kommentaarid:
Mantas Kalnietis: Ma ei taha palju mängust rääkida, nad olid palju paremad kui meie. Kui keegi oleks enne EMi meile öelnud, et saame teise koha, öelnuks me, et kaduge selle jutuga minema. Meil oli raske tee finaali, kuid me oleme ikkagi õnnetud.

Peatreener Jonas Kazlauskas: Nad mängisid meist paremini. Gasol domineeris, neil on palju rohkem painduvaid mängijaid ja häid kaugviskajaid. Nad valmistusid selleks mänguks korralikult. Meil oli keeruline neile vastu astuda.

22:06
KORVPALLI EM

Rafael Nadal on rõõmus! Võit on käes!

21:51
KORVPALLI EM

EMi all star viisikusse kuuluvad: Sergio Rodriguez, Jonas Valanciunas, Jonas Maciulis, Nando De, Pau Gasol

21:45
STATISTIKA

21:44
KORVPALLI EM

Ja pidu võib alata! Hispaania on 80:63 võiduga Leedu üle Euroopa meister, viimati saadi kullamaitset tunda 2011. aastal. 

21:35
JALGPALL

JÄKS TEGI SEDA JÄLLE!

21:33
KORVPALLI EM

Leedulased proovivad mängida läbi Valanciunase, kuid tema sooritus on täna siiski alla tema suurepärase taseme: 10 punkti ja 8 lauapalli. 

21:27
KORVPALLI EM

Kuigi kolm minutit polnud Hispaania korve saanud ning vahe"kõigest" 13 punkti, suutis Claver magavale Leedule donki kütta. Natuke vähem kui 7 minutit lõpuni 

21:19
KORVPALLI EM

Kuidas Fernandez viga sai, vaata SIIT.  

21:18

21:17
KORVPALLI EM

Fernandez, selg küürus, talutatakse riietusruumi. Tema EM on läbi, meeskonnal veel mitte, kuid paistab, et Hispaania eduseisu käest ei lase: kolmas veerand lõpeb juba 17punktilises eduseisus. 

21:10
KORVPALLI EM

Rudy Fernandez, kes üldiselt alati tähelepanu keskmesse meelega jääb, saab kõva koosa selga ning ta kantakse välja. Publik laseb hea meelega vilet. 

21:08
KORVPALLI EM
21:07
KORVPALLI EM

Vile hispaanlaste vastu on muidugi metsik, kuid see neid ei sega. Vahe taas 17 puntki, kui mängida kolmandat veerandit veel 6 minutit.
Seni suurimad punktitoojad: ESP Gasol 16, Fernandez 9; LTU Seibutis 12, Kalnietis 7

21:03

Siim-Sander Vene elukaaslane jälgib mängu Leedus:

20:50
KORVPALL

Leedulased on kogunenud mängu vaatama ka Kaunase Žalgirise Arenale.

 

Žalgirio Arena 🇱🇹LITHUANIA IS READY🇱🇹 , 1,5h before the game already 2000 fans. Gold or Silver 🏀🏆🕗 20.00

A photo posted by Ele-Riin Tammik (@eleriintammik) on

20:46
STATISTIKA

20:45
KORVPALLI EM

Seibutise kolmesed tõid Leedule sisse uue hoo ning vahetult enne poolajavilet lisab Maciulis veel ühe kaugviske! Poolajale minnakse 8 punktilises kaotusseisus (33:41) ning tundub, et kuigi esimese veerandi järel võis kuldmedalitele "Hispaania" graveerida, pole miski veel nii kindel. 

20:39
KORVPALLI EM

Kas Leedu on tagasi?! - Seni on läinud mööda 8 kaugviset ja siis sopsab Seibutis kaks järjestikust sisse! 1.20 enne esimese poolaja lõppu Leedu taga 29:37.

Loe rohkem