Ilu ja mood
22. september 2015, 10:48

PILDID | Üliseksikas David Beckham H&Mi uues kampaanias

Uues H&Mi kampaanias ühendab David Beckham jõud koomiku Kevin Hartiga, kes näitab meile humoorikat versiooni Beckhami maailmast. Sügiskollektsiooni "Modern Essentials selected by David Beckham" reklaamis kehastab Hart näitlejat, kes valmistub mängima Beckhamit ennast. Video esilinastub 28. septembril H&Mi kodulehel ning 30. septembril kinodes ja teleekraanidel. 

"Kevin Hart on üks naljakamaid ja targemaid inimesi, keda tean. Mulle meeldib oma H&Mi kampaaniates teha ootamatuid asju ning usun, et keegi ei tulnud selle peale, et valin sel korral žanriks komöödia. Loodan, et inimesed naudivad reklaami vaatamist sama palju kui mina nautisin selle tegemist," sõnab David Beckham.

"Võimalus visata nalja David Beckhami mõõtu superstaari üle on iga koomiku unistus. Armastan moodi sama palavalt kui sporti, seetõttu osalesin Davidi uues H&Mi kampaanias suure põnevusega," tõdeb Kevin Hart.

H&M lansseerib kollektsiooni "Modern Essentials selected by David Beckham" osana pikaajalisest koostööst Davidiga. Kollektsioon sisaldab valikut rõivaesemetest, mis Davidi arvates peaksid iga meesterahva garderoobis olema. 2015. aasta sügiskollektsioon on alates oktoobrist saadaval igas meesterõivaid müüvas H&Mi kaupluses.

Kevin Hart on üks maailma armastatuimaid koomikuid. Ta on mänginud peaosi sellistes filmides nagu "Ole tugev!", "Isamees" ja "Töövari". Hetkel tuuritab ta ringi püstijalakomöödiaga "What Now?".