Roger FedererFoto: DENIS BALIBOUSE
Tennis
22. september 2015, 15:53

USKUMATU! 11 aastat koomas ning Federer tenniserindel muutusteta!

Uskumatu, kuid tõsi - Roger Federer on tennisemaailma tipus olnud sama kaua kui üks Hispaania tennisefänn koomas veetis, vahendab Metro.

Jesus Aparicio nimeline mees tähistas aastal 2004 oma 18. sünnipäeva ning sattus seejärel autoõnnetusse, mis jättis ta 11 aastaks koomasse. Vahetult enne õnnetust võitis šveitslane Roger Federer oma kolmanda suure slämmi turniiri, alistades US Openi finaalis kolmes setis Lleyton Hewitti ning hispaanlasel oli plaan minna teda ka Wimbledoni turniirile vaatama. See plaan jäi aga ilmselgelt katki...

Et Jesus ärkas 27. augustil 2015. aastal koomast üles, küsis ta kohe oma emalt, mida Federer praegu teeb. "Ma uskusin, et ta on karjääri lõpetanud. Kui ma kuulsin, et ta on 34-aastane ja ikka maailma teine reket, mõtlesin, et minu üle tehakse lolli nalja. Ma ei suutnud seda uskuda!"

"Kuuldes, et tal on juba 17 suure slämmi tiitlit, peitsin pea kätesse. Ma teadsin, et ta on hea, aga ei oleks uskunud, et ta nii palju on võitnud!"

Jesusil oli võimalus ka viimast US Openit kodus teleri vahendusel vaadata, kui tema lemmik mängis serblase Novak Djokoviciga. Federer küll kaotas, kuid Jesus oli õnnelik. "Tahan teda enne karjääri lõppu oma silmaga näha. Võib-olla tema 18. slämmivõitu!"