Daniil Kvjati autoFoto: TOSHIFUMI KITAMURA
Vormel 1
26. september 2015, 13:57

Karmi avarii teinud Kvjat lubab masina koos mehaanikutega üles putitada: olen nii kaua üleval, kui vaja (1)

Täna Jaapanis toimunud vormel-1 MM-etapi kvalifikatsioonis Suzuka ringrajal karmi avarii teinud, kuid ise terveks jäänud venelane Daniil Kvjat tunnistas, et pole kunagi midagi nii jõhkrat üle elanud.

"Ma pole kunagi üle katuse käinud, nii et see oli esimene kord. Mulle öeldi, et see oli 20 G suurune raskusjõud. Ma arvasin, et suudan rohkemat!" vahendas Fox Sports tema sõnu.  "Alati proovid pidurdusmaad kurvis võimalikult otseks saada, kuid võib-olla tegin seda liiga palju ning lendasin murule."

Eriti kahju on venelasel Red Bulli meeskonna mehaanikutest, kes üritavad tema sodi masina homseks enam-vähem korda saada. Mees alustab boksiteelt. "Ma ei ütleks, et see auto ilus välja näeb, nii et olen nendega täna õhtul boksis. Ma pole nii heade oskustega kui nemad, kuid olen kindlasti nii kaua üleval, kui vaja," sõnas ta.

Kvjati tiimikaaslane Daniel Ricciardo kommenteeris venelasega juhtunud õnnetust kui rumalust, kuid ta ütles, et sai aru, milles mees vea tegi. "See oli vaatemänguline! Mul on hea meel, et temaga on kõik korras," sõnas ta.