Põlva Serviti treener Kalmer Musting.Foto: ALDO LUUD
Spordivaria
28. september 2015, 14:52

Kalmer Musting: sellised kaotused on treeneri kaotused

Põlva Serviti käsipallimeeskond alustas nädalavahetusel Balti liigat valusaimal moel, saades kodusaalis kaks üheväravalist kaotust Riihimäe Cocksilt. Peatreener Kalmer Musting ei otsinud süüdlast kaua.

"Eks ta ole valus ikka, aga oleme varem ka ise õnnega pooleks võite saanud, ju nüüd tuli vahelduseks tagasi anda," ütles Serviti Balti liiga pressiteenistusele. "Laupäeval pakuti meile nii võitu kui ka viiki, aga me ei võtnud vastu. Suutsime viimasel rünnakul palli kaotada ja meile pandi kiirelt ära."

Pühapäeval jõudis Serviti teise poolaja keskel tehtud 8:1 spurdiga juba 8-väravalisse eduseisu 27:19, ent mäng kaotati 28:29. Musting tunnistas nii üllatumist kui ka lagunemist: "47 minutit me sellist praaki ei teinud, äkitselt polnud heast mängust aga midagi järel. Cocks sai hoo üles ja meie vastumürki ei leidnud. Võtan süü endale, sellised kaotused on ikka treeneri kaotused ja peab kiirelt leidma vastused, mida pidanuks tegema teisiti."

"Aega on, kaotatud pole midagi – tänavuse liigasüsteemi juures jõuab vigade parandusi veel teha," sõnas juhendaja. "Lähenevaid euromänge arvestades oli tegemist väga vajalike mängude ja ka õppetundidega."