HJK mängijad pole tänavu koduliigas fänne rõõmustanud.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
28. september 2015, 16:13

Aksalu klubi suure konkurendi fännid tulid vihastena väljakule

Väravavaht Mihkel Aksalu peab Seinäjoe klubiga praegu suurt võitlust Soome meistritiitli nimel, nende suur konkurent Helsingi JK on oma fännid aga marru ajanud.

HJK pidi eile leppima Kotkas 1:1 viigiga sealse TP vastu ning kaotas tiitliheitluses hinnalisi punkte - põhjanaabrite kuue viimase aasta meistri rong on peaaegu läinud. HJK fännid tuleid pärast kohtumise lõppu väljakule ja meeskonna kapten Markus Heikkinen pidas nendega pika jutuajamise. Kohtumine lõppes aplausiga.

Iltalehti vestles pärast juhtunut Heikkineniga, kes ei avaldanud fännidega räägitu sisu. Meeskonna kapten polnud toetajate reaktsioonist üllatunud: "Mõistan neid täiesti. Nende masendust. Kõike, mida nad rääkisid. Mul pole midagi meile edastatavate sõnumite vastu." Ta lisas, et emotsioonid on vajalikud ning kehv oleks lugu siis, kui jalgpallurite esitus jätaks fännid külmaks. "Nemad on üks suuremaid põhjusi, miks me üldse oma tööd teeme," tõdes kapten.

Eile võidu saanud Rovaniemil on tabelis 53 punkti ja pidada 3 mängu. Järgnevad Seinäjoki 51 ja HJK 46 silmaga, mõlemal seisab veel ees 4 mängu. Aksalu koduklubi kohtub täna õhtul võõrsil Helsingi IFKga.