Raigo MõlderFoto: TOOMAS HUIK
Auto-Moto uudised
29. september 2015, 09:55

Kaardilugeja Mõlder kiidab Ott Tänakut: tema suhtumine paneb mind uskuma, et võime olla päris tipus! (4)

Ott Tänaku kaardilugeja Raigo Mõlder avaldas Crash.net blogipostituses, et koos paarimehe Ott Tänaku pühendumusega võiks nende rallipaar ühel päeval maailma täielikku tippu tõusta. Järgmisena asutakse starti juba sel neljapäeval, kui 1.-4. oktoobrini sõidetakse Korsika rallil.

"Pärast seda, Ott kutsus mind WRC-teekonnale, on meie aeg olnud suurepärane ning olen lühikese perioodi jooksul meeletult õppinud. On fantastiline võistelda oma ala tipus ning pidevalt õppides, loodan, et ühel päeval jõuame me ka kõige kõrgemale," kirjutas Mõlder.

"Ott on väga pühendunud sõitja, kellega koostööd teha. Talle meeldivad asjad kindlal viisil ning ta töötab pidevalt, et kogu paketti parandada. See suhtumine paneb mind uskuma, et ühel päeval võime me olla päris tipus," jätkas kaardilugeja.

"Hooajale tagasi vaadates, annaksin senistele esitustele kümnepallisüsteemis hindeks seitse. Oleme suuremal osadel rallidel täitnud enda eesmärgid, mõnedel on jäänud need aga täitmata. Oleme tõestanud oma kiirust, heidelnud võidu eest, juhtinud rallit ning kindlustanud Poolas minu esimese WRC poodiumikoha."

"Aga meil on alati midagi õppida ning me üritame endast kogu aeg rohkem anda. Esimesel hooaja poolel oli tunne, et me oleme MMi tagapool, kuid kui saime Portugalis uue auto, hakkasime üha enam poodiumile kerkima ning saavutasime Poolas hea koha," tõdes Mõlder. 

Ta lisas: "Enne hooaja lõppu oleks üks poodium veel ideaalne, aga usun, et sellest hoolimata oleme oma kiirust tõestanud ning ka järgmine hooaeg võib meie jaoks väga põnevaks kujuneda."