Edvin-Erik KibusFoto: SVETLANA ZAITSEVA
Spordivaria
29. september 2015, 14:28

Eurospordi ekraanil võitlema asuv Edvin-Erik Kibus: see sunnib rohkem treenima!

17. oktoobril toimub Saku Suurhallis Euroopa kuumima ja enamvaadatuima võitlussarja K-1 reeglites King of Kings GP-etapp, kus superfight klassis läheb meistritiitlit tooma Eesti üks paremaid taipoksijaid Edvin-Erik Kibus.

Kibus tunnistas, et pole Eurospordi ekraanile jõudva kohtumise eel niivõrd närvis, vaid miljonid silmapaarid aitavad teda! "Pigem annab see motivatsiooni ja jõudu ning head ärevust, mitte ei tee kangeks. See sunnib rohkem, veel paremini ja suurema energiaga treenima," rääkis ta tänasel ürituse tutvustamisel. 

Kibus kohtub hollandlase Christian Bayaga. "Teda peetakse kindlasti favoriidiks, eelmisel aastal oli ta kaheksa mehega turniiri finaalis, napi punktiga kaotas võistluse. Teda peetakse tõusvaks täheks ning staariks. Ta on kindlasti väga tugev vastane," hindas ta. 

Kuidas Baya murda? "Vastane oli ette teada, aga oma asjad tuleb ikkagi paika panna ja vaadata, mida teha. See pole suvaline käte- jalgadega vehkimine, vaid see on taktika.
Leian vastasel alati kohad, mida tabada. Olen alati suutnud vastase ringis ebamugavust tundma panna ning kui isegi löök pole konkreetselt tugev, siis taktika on õige!"